Så jädrans skönt

Då har de hänt en del sen sist ja skrev..


Förra måndagen den 16 va ja på arbetsintervju el ja träffade ett företag vilket resulterade i att jag skrev på ett anställningsavtal och i torsdags så sa ja upp mig från mitt nuvarande jobb.  Shit vilken nervös känsla att säga upp sig från sitt jobb man haft i 5år för att testa nått nytt.. men de känns så sjukt bra! Äntligen kommer jag slippa jobba natt och helger, jag kommer få vara hemma när övriga familjen och vänner är hemma och förhoppningsvis kommer ja även kunna ta hand om min hälsa och kropp.

Jag kommer få välja själv vad jag ska äta på dagarna och ja kommer definitivt att få röra på mig mera då jag kommer städa om dagarna och om de inte kommer göra så ja går ner i vikt (tillsammans med träning) och rätt kost ja då vettifan va man ska göra.

Så jag hoppas att detta år kommer bli bra, de har ju börjat bra i allafall nu gäller de bara att de flyter på i samma veva.

Helgen som var så va chrille iväg på 4 dagars kryssning med jobbet så de har varit jag och grabbarna hemma.. i torsdags hade vi filmmys då skolan ändå va stängd fredag så alla va hemma och kunde ta sovmorgon. Fredagen va vi och firade farmor som fyllde och där blev även Charlie kvar över natten så de blev bara mamma åh Thexas hemma den natten.. lördagen spenderade vi ihop med Hasse jag och Thexas tills Charlie kom hem vid 21.. åh söndagen kom pappan hem och vi besökte mormor och morfar...

Thexas råkade slänga en stor klossburk i huvudet på mig i lördags så är fortfarande jätte öm men de verkar inte synas nått.. på söndagen när vi va hos mormor och morfar så satt Thexas bredvid mormor och sa momo 😊❤ äntligen börjar de komma lite mer ord.

Men nu räknar man ner bara 12 arbetspass kvar tills man slutar 😊
/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0