Sammanfattning av 2015

Då ska man sammanfatta de gångna året lite då, kan hu säga att de är ett av de bästa åren i allafall. 

*Tog en välbehövlig paus i jobbet från 1 Februari och tur va ju det för då började jag känna av sammandragningarna allt mer och började få lite ont i ljumskarna. Man började även känna sig lite nervös inför kejsarsnittet som jag skulle få.

* Den 4 Mars klockan 19.08 kom vår underbara lilla Thexas till världen, med brunt långt hår och blåa ögon, alldeles perfekt. Och mammahjärtat svämmande över i tårar än en gång över att ha fått så fina barn. Och överlycklig över att kejsarsnittet gick så bra och alla i rummet var underbara. Kände inte av snittet nått men va öm i magen och fick två avslappnande sprutor i låret två gånger då de gjorde ont när ja andades. Men för övrigt var de en så mycket lättare och behagligare förlossning denna gång.

*När Chilles 10 pappadagar var över så ramlade Charlie när han tappade taget under trappan och fick en spricka vid stortån och det blev 5 veckor i gips. Eftersom att jag inte fick lyfta så fick pappa vara hemma en extra vecka, men de var skönt för en annan oxå.

*Blev en semestervecka i Rättvik tillsammans med Hasse, vilket var helt underbart trots de regniga vädret. Mycket kortspel blev det..

*Hösten har gått väldigt fort och mycket har hänt, lillgrabben hoppade över att åla och gick direkt på att krypa och vidare rätt fort till att resa sig mot allt och även gå runt bord och när han reser sig mot gåstolen. Gåvagnen är fortfarande lite läskig den rullar rätt fort men de är nog bara en tidsfråga innan han går själv. 

*December månad har varit full av förkylningar och sjukdomar, började sista helgen i november med att jag hade feber när vi kom från julhandling men i med alvedon och så körde vi 3 rätters med Hasse och Evert. Därefter kom hostan för både mig och Thexas och därefter va de kört, han fick mollipeck för hostan, en vecka senare fick han penicillin för påbörjad öroninflammation och infektion. Julveckan kom och min hosta hade avtagit och Thexas lite grann, julafton började Chrille hosta, snorig och feber men vi körde på i allafall, i början av nyårsveckan fick även han penicillin för öroninflammation och nu i eftermiddag har jag haft jätte ont o örat så blir att ringa 1177 i morgon så får de boka in en akuttid om de ej går över. Den som har klarat sig är Charlie, han med super bra immunförsvar (som han alltid haft)

* Jag hoppade på ett 12 veckors program med kost och träning. Och på 8 veckor så gick ja ner 10kg och ex antal cm försvann varav 10cm runt magen (de märks på kläderna) dock har ja inte kunnat följt träningen pga sjukdomar i december men så fort jag blir bra så ska ja igång igen för nu är de bara 10kg ner till målvikten.. Har dessa 10 första kg gått bort på 8 veckor så ska ja nog f*n klara de sista 10kg till sommaren åh kanske hinna bygga lite muskler :) Så på måndag den 4/1 börjar ja med kosten igen sen får träningen komma igång när förkylningen är över. 

Så mitt nyårslöfte
*Gå ner sista 10kg till sommaren
*Unna mig några massagetillfällen
*Unna mig färgning av håret
*Unna mig fina naglar
De tre sista är i mån av pengar 😂
Så nu mina kära vänner önskar jag er hos fortsättning!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0