Sneek peek på sommaren ❤


Long time nog seen

Detta var sjukt länge sen insåg jag men har varken haft tid eller motivation till att skriva nått.. men mycket har hänt.

Charlie har hunnit fylla 6år och började i måndags på 6års (förskoleklass) han var jätte stolt då han nu har börjat på skolan. En stolt med trött kille på dagarna när jag hämtade.

Thexas har hunnit blivit 1,5år (el snart den 4/9) han började dagis i början av april och det gick jätte bra, dock lite gnälligt när mamma skulle gå då han hade en väldigt mammaperiod då (som dock inte släppt än) men han hade storebror där då så han kände nog en liten trygghet i det. Nu skulle han ha återgått till dagis i tisdags men hade 3dagar feber och fick vara hemma en vecka extra. Men nu ska han dit i morgon fm då jag fick hoppa in och jobba natten till i morgon pga sjukdom. Men de kommer nog gå bra, blir inte många timmar då pappa lämnar 06.20 och jag hämtar 10.00.

Denna sommaren tycker jag har gått sjukt fort, jag började min semester v28 en vecka innan chrille och började jobba v32 när chrille hade en vecka kvar. Blev lite tokigt för semestern kändes jätte kort... men vi har hunnit med mycket, vi började med att åka upp till rättvik i slutet på vecka 29 för att inför familjen gifta oss där uppe ❤ den dagen var helt magisk, det var runt 28-30 grader varmt och stor sol och omringade av människor vi älskar. När alla åkte hemåt på söndagen så checkade vi in på Leksands camping för att besöka Leksands sommarland på måndagen innan vi styrde bilen mot Gävle där vi bodde en natt på hotell.. helt underbart dock kunde sömnen varit bättre 😊

Vi hann med en tripp till kolmården tillsammans med barnens faster becca, det var oxå en varm dag och vi var inte ensamma att besöka kolmården den dagen.. men kul hade vi och barnen tycke det var jätte roligt. Till nästa åt är blir det att fixa årskort 😊

Vi har under våren målat om hallen i källaren från att ha varit en hemsk röd färg till mintgrön. Vi har börjat rivit i tvättstugan, den ska vi fortsätta på nu i höst/vinter. Nu under sommaren så har vi rivit gamla altanen och börjat reglage upp för nya altanen. Vilket tar sin lilla tid när man har barn som vill ha uppmärksamhet, när vädret är emot oss och när en annan jobbar helg och chrille i veckorna men nu ska vi nog få tid i veckan hoppas vi..

Jag ska bli bättre på att blogga (hoppas jag) detta va ett litet inhopp hur vi har det nu.

/M❤


RSS 2.0