lite nytt som hänt hos oss

Tänkte skriva lite om vad som hänt hos oss sista tiden.. Mycket är det så kan ej rabbla upp allt. Men Texas växer och växer, just nu så kan han sitta helt stadigt sen en månad tillbaka, han slutade amma runt 6,5 månad och är nu på väg att försöka ta sig framåt. Han hasar på rumpan precis som sin storebror gjorde, men snart kryper han nog fram.
 
Så här hemma har vi börjat fixa för att barnsäkra, jag målar staketet till trappen vitt, har lite kvar sen så ska vi smälla upp plexiglas (då det är väldigt brett mellan spjälorna) så för att piffa till det så ska vi sätta dit en ljusslinga så de lyser upp lite fint. Insåg att de blir mycket ljusare när de blir vitmålat, så när trappen är klar så blir de att måla väggpanelen vit och så blir de nog jätte ljust och fint på övervåningen. Ska även grundpelare väggen i källaren så den kan målas i melonen färg. Kommer bli så bra och de bara kliar i fingrarna, men man ska ha tid med två små oxe. ..
 
Idag så cyklade Charlie helt själv för första gången, efter ett ha testat balansen på en balanscykel några gånger. Det gick direkt på första försöket, han till och med svängde utan problem. Det går undan nu för båda barnen i utveckling.
 
En annan har börjat lägga om kosten och börjat med att träna (dock hemma i källaren) men de funkar bra, är förvånad över resultaten på 1,5 vecka bara.
 
Vikt -3,8kg
Överarm -1cm
Bröstet -2cm
Midja -2cm
Mage -4cm
Höfter -2cm
Lår -0cm
 
Och då har jag ändå slarvat. Men kul är det när man ser resultat..
Nu ska jag ta hand om grabbarna!!
/M
 

RSS 2.0