De trodde ja aldrig..

Jag hade ett mål att innan i dag (tisdag 4/11) komma under 80kg, ställde mig nyss på vågen och de resulterade i 77kg, jajemen nu är man på g. Dock har träningen gått lite sådär men kosten har gått bättre.. 

Äter bättre frukost och lunch och äter som familjen vid middagen, kan inte utesluta allt gott (så har ja fuskat helger) men de har ju går bra ändå, för jag har sammanlagt gått ner 8kg på 3 veckor.. Har nästa mål att komma ner till 75kg de närmsta 2 veckorna. Hoppas komma ner till 70kg innan jul.. Gör jag de så är det inte långt kvar till 65kg ☺️ känner mig nöjd över min framgång. Inte ofta jag berömmer mig själv men nu så ☺️ kanske den där klänningen kommer sitta bra nästa sommar 😝😉

Dock vet ja inte vad min kropp håller på med, bytte från P-piller till mini-piller förra veckan åh efter de så har jag fått som kallsvettningar under dagarna och i får fm mådde jag pyton, spydde åh va yr och i dag känns de inte av. Skumt... Men bakade i måndags och så smakade man ju på degen så de kan va de som man inte är van vid längre.. 
Som sagt i dag mår jag bra!!

Om några timmar ska vi hem till fina vännerna som fick sin lilla son för två veckor sen, ska bli så mysigt att se en bebis igen då våran börjar bli stor. 8 månader blir han i dag, tiden går så fort..

/M  
RSS 2.0