Ork...

Nu är de länge sen jag skrev sist men har varken haft ork, tid el lust till att skriva.. Men nu när jag ändå sitter på jobbet så kan jag skriva några rader..

Tiden rullar på, det är bara 5 veckor kvar tills vi har våran lilla plutt hos oss.. Som just nu kör akrobatik i min mage, full rörelse är det där inne.. Mellan den 2-5 mars kommer vi ha honom hos oss.. Man längtar såååå nu, speciellt när man ser kompisar som får sina nu.. Sniffa bebis 😍

Kör mitt näst sista arbetspass i dag el egentligen är de 3 kvar men det är två pass nu 14-14, 24h pass och lika så nästa torsdag-fredag sen är de över, sen ska jag bara gå hemma åh ta de lugnt sista månaden. Vi ska få i ordning de sista i barnrummet sen ska de börja möbleras (åh det ser jag fram emot) 😝

Jag är redan trött här och då är klockan bara sju, hur ska de här gå. Hon ska se på tv till nio i dag så får se om de är nått att se efter det annars blir de kanske att försöka sova, så mjuk säng här så kanske sover på soffan i natt om de inte går..

/M
Året 2014

Lite om året som gått då..

🔷 våren gick ganska så snabbt, snön försvann fort och våren och värmen kom tidigt. Inget jätte speciellt hände utan allt flöt på som vanligt med jobben och familjen.

🔷 juni kom och jag blev ett år äldre, nu bara 3år kvar till 30.. Midsommar kom och den firades hos oss tillsammans med mina föräldrar, syster, faster och pappas farbror samt svärföräldrarna. Under natten dök Hasse upp och vi avrundade den midsommaren med att se solnedgången och soluppgången 😉 

🔷 juli kom men inte min mens, hade slutat med P-piller i april men med tanke på att jag kört med dem i 4 år sen Charlie kom så trodde vi inte de skulle hända nått direkt.. Men jo så var det, teststickan visade positivt och att de hade skett runt den 4 juni så hej va de gick undan. Jag tog ut min första riktigt långa semester på 3,5vecka, så skönt så. Vi drog på semester till Rättvik och Classic car week. 

🔷 hösten har oxå sprungit iväg och magen har växt, jobben har avlöst varandra men har ändå hunnit med att träffa familjerna och våra goda vänner. Charlie har börjat nytt dagis och de hår hur bra som hellst, han berättar stolt att mamma har en bebis i magen (och han en gummibjörn) haha..

🔷 vintern kom, el ja efter mycket om och men kom de lite fjun i luften och en hejdundrande kyla på -17 grader. Då är de fasiken inte kul att va gravid åh knappt få igen kläderna. Men som tur va de varade några dagar sen kom plusgrader igen och bar backe.. 

🔷 nyåret firades in med gudföräldrarna till bebis, Therese och Hasse med god mat och mycket skratt. Även svärföräldrarna kom innan tolvslaget och va kvar (som midsommarafton) till 04.30.. Glad att vara ledig dagen där på för vi va sjukt trötta efter en natt av galenskaper 😂 men kan ju meddela att vi startade nya året väldigt bra!!

Nu till de kommande året...

🔷 jag jobbar mitt sista arbetspass den 30/1 sen ska ja ta de lugnt för senast den 5mars kommer vi ha vår minsta son hos oss. Blir kejsarsnitt och datum borde komma i början av februari. 

🔷 sen ska jag återhämta mig men så fort jag gjort det ska jag börja kämpa mig ner till min målvikt mellan 62-65kg. De lär inte bli beach 2015 men jag satsar på 2016 😉

🔷 jag ska njuta ett år tillsammans med min familj utan att känna ångest över att åka ifrån dem för att jobba..

Lite om vad som varit och va som komma skall 😉 /M

V.31 (30+2)


RSS 2.0