Bebis


Bebisrummet får tapeter av svärfar och hjärtat.. Önskar man kunde hjälpa till ❤️

v. 36 snart är han här (idag är de v.36+5) och den 4 mars om 13 dagar är han hos oss ❤️


De mesta är förberett, saknas en skötbädd, blöjor och några nappar annars finns allt till lillskrutt.. ❤️


Idag är de näst sista mvc besöket innan beräknat snitt, de närmar sig ❤️

/M


uppdatering

Passar på att blogga lite, var ett tag sen sist och jag har allt fått höra att jag är dålig på att uppdatera så nu kommer de en liten uppdatering om vad som hänt på sistonde.
 
1 februari så gick jag hem på graviditetspenning då de blev alltför jobbigt att fortsätta jobba. När de är tuft att bära runt på sig själv så blir de ännu jobbigare när man ska klä på nån annan och hjälpa till vid förflyttningar och toabesök. Hade dock inte skadat att gå hem redan i början på Januari men man vet ju inte i förskott hur man ska må på slutet. Men för övrigt går de bra, känner mig allmänt osmidig och klumpig, har noll ork och ta sig ur soffan och sängen är oftast en pärs.
 
I Januari började jag få domningar i händerna oxå, började lite smått men har blivit värre ju mer kroppen svullnar på slutet. Dock har ja bara vätska i fötterna och händerna så de ska man ju vara glad över (minns hur jag såg ut med Charlie under sommaren) så detta är ingenting. Men domningarna i händerna har mer och mer övergått i smärta, mornar och kvällar är värst, svårt att skriva, hålla på med telefonen eller använda kniv. Men de ska gå över när han är ute..
 
Och apropå komma ut, vi har äntligen fått tid för kejsarsnitt... Den 4/3 kommer vi äntligen få se vår son <3 Längtar sååå, äntligen snart är det dags. Bara 15 dagar kvar nu... weho :)
 
I helgen hjälptes Chrille och svärfar åt att tapetsera upp fondväggen i barnrummet, blev en fond med massa safaridjur :) Jätte fint blev de, nu blev de mer barnrumskänsla där inne. Så i morgon ska jag till colorama och beställa de övriga tapeterna som vi hittade där i helgen så snart är rummet klart :)
 
Denna vecka har jag två sjukhusbesök, ett i morgon på diabetesmott och ett på mvc på torsdag. Ska åh fika i morgon hos en kompis så charlie får leka av sig med Nellie ;) Annars blir de en lugn vecka, ska inte göra många knop alls.. Det behövs...
 
/M
 
 

RSS 2.0