Idolkväll

Ha ska man slänga ihop några rader kanske, jag sitter ju ändå på jobbet menar jag... 

Tittar på idol som drog igång idag (fredags finalerna) och jag är inte imponerad av de två första som varit på scenen.. Hoppas de blir bättre, hon ja vet är bra hon är sist, så lär få sitta här tills de är dags..

Vi är redan inne i veckan 16 i graviditeten, redan i vecka 14 kände jag första rörelsen (sjukt häftigt) man hinner lixom glömma på 4 år. Lite tidigt att känna tyckte jag men läste att omföderskor kan känna rörelser tidigare än dem som väntar sitt första.. Nu längtar ja till den 13/10 då de är ultraljud igen, då hoppas ja även att vi ska se om de blir en flicka el pojke.. Helst vill man ju ha en av varje men ja blir glad för vilket som, så länge den är frisk åh mår bra så är jag glad..

Väntar på svar om hjärtat får ledigt den 14-15 för så blir de Ullared. Införskaffa lite saker till bebisens nedkomst och även lite julklappar. Så hoppas på de bästa, lite kvalitetstid bara jag och hjärtat oxå.

Nu ska ja se om nästa person kan leverera på scen. God kväll...
/M

Nyfriserad inför skolfoto på måndag ❤️


Ledig helg 👍

Inte så mycket som har hänt, hade min första helt lediga helg sen semestern helgen som var, va till och med ledig 4 hela dagar då eftersom ja slutade 8.00 i fredags och så började jag 8.00 i dag.. 

Så i fredags skulle jag vara så duktig och klippa ner två buskar helt och en skulle ja ansa lite i underkant så de skulle bli enklare att klippa gräset.. När jag gav mig på den sista så vet ja inte vad som riktigt hände men de bara small till i överarmen där muskelfästena sitter.. Gjorde skit ont, men jag gjorde klart de ja påbörjade med en skaplig smärta.. Men jag är inte den som är den!! Hoppade in i duschen men hade svårt att både tvätta håret och torka mig, blev en lugn kväll med käk på sväng in, då vi va lata och inte orkade laga..

Lördagen blev lugn, åkte med familjen till Flen och bowlare, tur man är högerhänt när de va vänsterarmen som ja har ont i.. Gick sådär men va ju mest för charlies skull.. Blev filmkväll tillsammans mamma, pappa och syrran var ute på fika och lämnade kärran under eftermiddagen.

Söndagen så blev de lite gjort i trädgården, lastade busk riset på kärran, krattade äpplen och plommon, klippte gräset och trimmade. Hann lasta in alla verktyg och plocka undan allt innan regnet kom. Men nu är de klart, så skönt.. 

Ruskväder i går, så åkte en sväng ner på stan och köpte ett par jeans då de behövs nu när kylan kom.. Blev ju mammajeans för de är de ända som går med magen just nu, den börjar växa men vågen står kvar på samma som den gjort sen i juli.. 

Nu är de fika här på jobbet, sen ska vi gå hemåt åh börja städa innan de blir hemgång för min del..
/M
Huvudvärk fr.o.m. Hell

Vaknade med skaplig huvudvärk i dag, börjar bli en vana när jag jobbar. Ändå fick ja mammas kudde (som hon inte använder) det är en likadan som jag har hemma så ja slipper släpa med min varje gång.. Men ändå vaknar ja med huvudvärk, efter att ha blundat på soffan till lyxfällan och efter en alvedon så känns de ändå bättre.. Skönt att E är ledig från jobbet i dag så man kunde vila bort huvudvärken..

Nu har jag fått i mig lite lunch, lite ändrade mattider när hon är ledig så då fick ja äta själv, jag klarar mig inte till 17-19 utan mat.. 

Inte långt kvar på jobbpasset, blir att hämta junior på dagis och hem åh vänta in gubben, får se va vi gör sen! Vet att halv tio i kväll kommer min älskade svägerska med tåget, som vi har längtat 😘❤️

Tråkigt dock att ja jobbar lördag 8-21 men kunde ta ledigt natten och söndagen så hinner med att umgås i allafall, annars hade de varit jobb hela helgen så tur man har sem dagar kvar att ta ut 😊 har redan planerat lördagen så den ska nog gå undan hoppas jag!!


Liten bula börjar ta form ❤️
/M

Bebis ❤️

Mycket har hänt den sista tiden, tänker inte rabbla upp det för de är för mycket... Däremot så gick vi här i tisdags ut med en stor glad nyhet...

I mitten av mars blir vi 4 i familjen, Charlie ska nämligen bli storebror ❤️ Vi har precis gått in i vecka 14 så nu är största risken för missfall över, så skönt. Berättade på jobbet i måndags oxå på personalmötet att ja är gravid, så nu vet både kollegor och E om det. Och reaktionen från E var väldigt positiv, de är i stort sett de ända hon pratat om i dag så de känns bra. Nu kan ja gå på mammaledighet i mars och veta att jag kommer bli saknad.. Har lovat att ja ska hälsa på 😊 

Jag är överväldigad av hur många som grattat oss sen i tisdags då vi gick ut med det. Det värmer ❤️ Nu längtar man bara tills man börjar känna sparkar för de har redan börjat synas att magen växer 😉  

Var på ultraljud förra tisdagen och fick se den lilla, vecka 13 va vi i då. Nästa gång är ja i vecka 18-19 så längtar dit och hoppas på att man kan se om de är en flicka el pojke ❤️ 

Ska planera in en tripp till Ullared tillsammans med sambon, inhandla vinterkläder till Charlie, julklappar och lite saker inför nästa knodd, dels en amningskudde, se om de har skötbord lite smått åh gott helt enkelt. Skulle va kul att veta om man kan köpa saker i rosa el om vi får fortsätta med blått 😉 kanske dags att börja skriva inköpslista 😋

/M RSS 2.0