Påkommen/skrattretande

I torsdags när jag va och handlade på Ica nära i stan så som alltid sitter de en kille utanför och tigger, som vanligt hälsar han på alla som går förbi. När jag var färdig och packade in Charlie i bilen så ser jag att han reser sig och går gångvägen bredvid affären som leder mot stora genomfarten. Nyfiken som ja är (då man hört allt om dyra bilar och diverse) åkte jag åt de hållet när ja skulle till mamma. När jag kommer i höjd med gångvägen har han gått över gatan och har en cigarett i munnen, han tittar mot mig när jag kommer och han kände nog igen bilen från parkeringen då han va jäkligt snabb med att ta ut ciggen och gömma den för mig..  Lite skrattretande att komma på honom med en sån sak.. 

Dock fortfarande nyfiken på vart han skulle åkte jag vidare mot mamma men jag undrar fortfarande om han kanske har nån bil parkerad åt de hållet, bakom pingstkyrkan.. 

Men de får bli en annan gång, undrar hur han tänker nästa gång man kommer till Ica för att handla 😂
/M

Skrämmande..

Igår när jag och Charlie var på Apoteket och väntade på våran tur fick jag en våg av känslor strömmande i mig. Framför oss står en gubbe som va såååå lik min farfar. Och min farfar har varit död i 2år, men han va sjukt lik honom, trodde först de va hans bror för de är oxå väldigt lika men de va de inte. Kände hur ja nästan fick tårar i ögonen när jag såg honom, då man nästan glömt bort hur han såg ut innan han blev sjuk och gick bort. Man inser då hur mycket man saknar honom ❤️

Hade de inte varit så mycket folk runt oss så hade ja smygfotat honom för att visa mina föräldrar.. Skrämmande att de finns nån som ser likadan ut som honom.. 

Älskade farfar ❤️
/M

RSS 2.0