Uppdatering

Sorry, det är inte alltför täta inlägg från min sida men känner inte för att tiden har funnits... Förra veckan så var jag på ett extra ul (i utbildningssyfte för mvc sköterskorna) så jag var testperson kan man säga, de riktade in sig på bebisens hjärta.. Och ja allt såg bra ut! Annars hade jag inte blivit tillfrågad, alla tyckte att man såg allt jätte bra på bebisen tills sista sköterskan skulle föra ul saken på magen då slog bebisen en frivolt oxh försvann ur bild. När de letade upp den igen så låg den med armarna för huvudet och bröstet så de inte gick att se så bra längre. Den tyckte väl att de buffat tillräckligt då... Nytt ul (vanlig koll) blir den 17/11.

Sen bokade jag och älsklingen in ett besök på crocus i Linköping där de gör tillväxtkontroll i 2D och 3D, vi valde 2D men då kollar de allt, kön (om man vill) vi vill så klart veta nu, hjärta, hjärnhalvorna, armar, ben ja allt... Ska bli kul, de roliga är att vi ska dit den 19/11 så får se om de säger samma sak om könet på bebisen. *längtar* 

Samma dag som ja va på ul så var älsklingen i Eskilstuna för att operera axeln, allt gick bra och den kommer bli 100% återställt men nu blir han hemma året ut. (Han klättrar redan på väggarna hemma) men så fort han kan börja röra lite på armen utan alltför mycket smärta så ska vi börja riva tapeter, garderob och golv i barnrummet. Sen blir de dags för tepetsering, golvläggning och de roligaste inredningen :) 
Allt måste ju bli klart innan bebisen tittat ut för efter de blir de att fortsätta med de övriga sakerna i huset (när tid och pengar finnes)

Idag så kom första snön, som la sig som ett vitt täcke på marken, och ett tungt lager på min bil som ja fick soppa av när ja skulle till jobbet. På sätt åh vis är de fint med snö, de blir ljusare, barnen kan va ute och leka mer än va som går nu, MEN så kommer de där med bylsa på sig massa kläder, skotta, soppa av bilen, mindre kul..

Har suttit med en massa papper i dag som ska in till försäkringskassan inför ledigheten jag ska ta ut innan bebisen kommer. Kommer jobba året ut på extrajobbet var tredje helg, så ska ja jobba januari ut på mitt fasta jobb. Ska försöka byta några dagar bara som känns jobbiga för kroppen redan nu, har två duschdagar i månaden åh de ställer till problem, så har 5 tillfällen som ja måste byta pass tills de att jag går hem. 

Oj va mycket de blev nu, hoppas någon orkar läsa :)
/M 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0