Tidig men fin morgon :)

Ger mig på enliten uppdatering så här på morgonkvisten. Gårdagen skulle jag ha jobbat fram till 14 men gick av redan vid 8.00 då jag skulle till sjukhuset på förmiddagen. Allt gick bra och kom hem med lite nya tips. Blev lunch på coffie launch med mor, syster och son innan svägerskan kom :) På kvällen så blev de tacos tillsammans med Linda och svärföräldrarnaoch massa prat långt in på kvällen. Stöp i säng vid halv 12 eftersom klockan ringde 06.45 i dag då de var dags för jobb..
 
Så här sitter jag,nyss fått i oss frukost och snart väntar handling och resten av dagens "att göra" och bara "hitta på" saker :) Jobbar till 7.30 imorgon då ja slutar häroch åker vidare till nästa arbete 8.00-17.00 Kul de är när hela helgen försvinner av jobb...:P Men men de är pengar får se de så :)
 
Måndag så är man ledig och då ska bilen (forden) in på lagning... Dock är de bara radioantennen som ska lagas då han som hade bilen innan lyckats bryta av antennen i fästet (duktigt) Men får de bort hylsan i så skullede gå på ca 150-200:- behöver debyta hela så va de 1000:- så helt överkomligt för att kunna lyssna på radio igen :) Skulle vara trevligt...
 
Nä nu är de dags att ta tag i dagen! See Ya :)
/M
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0