Längtar :)

Vi är redan i mitten på v 10, veckorna går himla fort nu... Våren nalkas ute med torra (vissa) stoppade gator, solen spricker igenom och blommorna kommer fram i rabattern :) i helgen så ska de bli upp mot 12 grader, de ser ja fram emot och hoppas värmen kommer för att stanna :)

I måndags va jag hos Ella på lugna rum och fick naglarna fixade :) blev så fina och jag är så nöjd..

Igår var de jobb 8-17 och i dag 8-21 (alltså inte slutat än) :P i morgon ska ja till VC och kolla upp några utslag jag har på undersidan av höger överarm, ser ut som nån reaktion av nått ja inte tål men då borde de visa sig nån mer stans åh inte bara där :P efter de ska junior till dagis åh så ska jag till gymmet innan jag börjar jobba 14-08..

Ska bli så skönt på fredag när jag går av så är båda grabbarna hemma när ja kommer, Chrille går av jouren i morgon och är ledig fredag så de lutar åt en tripp till Norrköping. Drar även med mor dit ❤️ Ska bli skönt att komma iväg från stan ett tag och bara få strosa i affärer :)

Lördag går ja nämligen på och jobbar 37h (hel helg). Om man får längta så gör ja de nu, till fredag vecka 12 klockan 14.00 då jag går av jobbet och har 3 dagar ledigt tillsammans med både Chrille åh Charlie och sen även 2 dagar med bara Charlie då jag inte börjar jobba fören klockan 14,00 tisdag vecka 13 :) 

För då har Chrille och jag första helt lediga helgen tillsammans på 9 veckor :) underbart ❤️ 

Nu blev det ett sånt här långt inlägg igen, hade :)
/MKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0