Tidig men fin morgon :)

Ger mig på enliten uppdatering så här på morgonkvisten. Gårdagen skulle jag ha jobbat fram till 14 men gick av redan vid 8.00 då jag skulle till sjukhuset på förmiddagen. Allt gick bra och kom hem med lite nya tips. Blev lunch på coffie launch med mor, syster och son innan svägerskan kom :) På kvällen så blev de tacos tillsammans med Linda och svärföräldrarnaoch massa prat långt in på kvällen. Stöp i säng vid halv 12 eftersom klockan ringde 06.45 i dag då de var dags för jobb..
 
Så här sitter jag,nyss fått i oss frukost och snart väntar handling och resten av dagens "att göra" och bara "hitta på" saker :) Jobbar till 7.30 imorgon då ja slutar häroch åker vidare till nästa arbete 8.00-17.00 Kul de är när hela helgen försvinner av jobb...:P Men men de är pengar får se de så :)
 
Måndag så är man ledig och då ska bilen (forden) in på lagning... Dock är de bara radioantennen som ska lagas då han som hade bilen innan lyckats bryta av antennen i fästet (duktigt) Men får de bort hylsan i så skullede gå på ca 150-200:- behöver debyta hela så va de 1000:- så helt överkomligt för att kunna lyssna på radio igen :) Skulle vara trevligt...
 
Nä nu är de dags att ta tag i dagen! See Ya :)
/M
 
 
 
 

Tröttheten själv

Åhhh vad jag längtar nu tills i morgon klockan 14.00 då jag går på helg, tillsammans med hela familjen. Det är 9 veckor sen som Chrille och jag hade en hel helg tillsammans, först jobbade jag 5 helger och efter de va de chrilles tur att jobba 2 helger och sen jobbade ja 2 helger igen så nu äntligen får vi ha hela 3 dagar tillsammans, sen är jag även ledig till torsdag då ja börjar kl 14.00. Chrille och jag sliter i allafall inte på varandra ;)

Denna vecka har varit fullspäckad med saker, i måndags va jag åh Charlie lediga då hade vi besök av Theo och hans mamma och lillebror på 2 månader (jätte söt) bebisnoja ja visst :P tisdags få va det utbildning i Södertälje jag, T och L åkte, jag körde så de blev mycket på en dag 30mils körning + 7h utbildning. Var skapligt seg i huvudet när ja kom hem, blev i säng med huvudvärk och vaknade med de oxå (mindre kul) blev jobb onsdag 8-17 med bad på fm, sen va den dagen körd, helt slut i kropp åh knopp.. Så i dag då, jobb från 14 slutar 14 i morgon åh sen så :)

Ligger åh tittar på Berg och Meltzer i USA. Ska snart göra mig i ordning så jag kan inta sängen när detta är slut vid tio. Lika trött i dag, men i morgon ska de bli soligt åh varmt enligt prognoserna, de är ju 11,6 grader varmt ute redan nu så de ser ju lovande oxå, hela helgen ska bli fin så de får vi hoppas :)

De va lite för i dag!
/M
Tjo

Då var de dags att skriva några rader igen och kan ju börja med att säga att JA jag är på jobbet igen 😋 de är då jag har tid att blogga.

I måndags kom boxningssäcken upp i garaget så Chrille och jag körde ett pass på 30-40 min när Charlie hade somnat, efter de så rann svetten kan ja ju meddela 😝👊 men skönt va de, igår va de jobb så de ja hann med va 50 squats.. Uppvärmning till i dag 😋 

Idag blev de 8km preomenad (5km i ojämn terräng) fortsatte med stalltjänst och bowling och nu ska ja göra mina 100 squats 😝 gick med i en utmaning att göra 100 st/dag i några veckor, ska bli kul att se om de blir några resultat 👍👎 

Dags att sätta fart innan de blir shiftbyte här på jobbet åh jag får åka hem åh ta en dag ledigt. Eller ledigt åh ledigt, ska ut åh klippa träden på från och rensa upp lite 😋
/M

Längtar :)

Vi är redan i mitten på v 10, veckorna går himla fort nu... Våren nalkas ute med torra (vissa) stoppade gator, solen spricker igenom och blommorna kommer fram i rabattern :) i helgen så ska de bli upp mot 12 grader, de ser ja fram emot och hoppas värmen kommer för att stanna :)

I måndags va jag hos Ella på lugna rum och fick naglarna fixade :) blev så fina och jag är så nöjd..

Igår var de jobb 8-17 och i dag 8-21 (alltså inte slutat än) :P i morgon ska ja till VC och kolla upp några utslag jag har på undersidan av höger överarm, ser ut som nån reaktion av nått ja inte tål men då borde de visa sig nån mer stans åh inte bara där :P efter de ska junior till dagis åh så ska jag till gymmet innan jag börjar jobba 14-08..

Ska bli så skönt på fredag när jag går av så är båda grabbarna hemma när ja kommer, Chrille går av jouren i morgon och är ledig fredag så de lutar åt en tripp till Norrköping. Drar även med mor dit ❤️ Ska bli skönt att komma iväg från stan ett tag och bara få strosa i affärer :)

Lördag går ja nämligen på och jobbar 37h (hel helg). Om man får längta så gör ja de nu, till fredag vecka 12 klockan 14.00 då jag går av jobbet och har 3 dagar ledigt tillsammans med både Chrille åh Charlie och sen även 2 dagar med bara Charlie då jag inte börjar jobba fören klockan 14,00 tisdag vecka 13 :) 

För då har Chrille och jag första helt lediga helgen tillsammans på 9 veckor :) underbart ❤️ 

Nu blev det ett sånt här långt inlägg igen, hade :)
/MRSS 2.0