Stark

Jag försöker vara stark, inte visa nått utåt. Men ärligt talat är ja riktigt rädd, det är svårt att prata om det lättare att bara hålla de inom sig. Tills de brister ja då vet man att man samlat på sig lite för mycket. Som nu, kan inte sova, tankarna bara rullar i huvudet. 

Önskar för en stund att jag forfarande är liten, att man inte vet om allt ont där ute.  Krypa upp i en stor famn och bli tröstad och veta att där kan ingen skada en. 

Jag älskar min familj, jag skulle gå i bitar om nått hände dem. 
/M 

2014.06.06-2014.06.21

Har uteblivit med skrivande här.. Få se nu... Vi har hunnit haft goda vänner hemma hos oss under nationaldagen med mycket skratt och tokigheter :) avslutade kvällen på Harrys med liveband och prat med gamla vänner..

Förra helgen, ja då fyllde jag år, hela 27 till och med. Går bara utför de här, snart kommer 30, usch börjar redan känna av åldersnojjan, men ålder är bara en siffra har jag hört, jag är fortfarande 20 😝 

Vi har hunnit med lite i trädgården oxå, Sammy kom förbi dagen efter nationaldagen och grävde upp vår häck ut mot vägen. Den va så dålig, vi skulle bara klippa ner den men vi kom fram till att vi sätter staket i stället.. Lite buskar är rensade på döda kvistar, grenar, stubbar ja (you name it) två vändor blev de till tippen åh då är vi inte klara på långa vägar än.. 

Skulle ha åkt till Mantorp på min födelsedag då de va strippen och bankörning (gatebil) men de blev inget då sonen hämtades tidigare från dagis på fredagen med 39,8 i temp. Han sov sig genom eftermiddagen och kvällen. På morgonen va han dock nere på normaltemp igen och han var sitt vanliga jag igen.. Så skumt..

Nu i tisdags så kände ja mig konstig i kroppen, ont i musklerna och allmänt slut.. Var ändå inne i stan och handlade och så började vi göra plankstek, kände mig bara sämre och sämre och kollade till sist tempen, jajemen 38,5 (jag har normaltemp på 36,6) inte undra på man va slut. Blev inte mycket ätande av den planksteken inte, men hjärtat va glad han fick matlåda :) i går va dock febern nere på 37,5 åh ja kände mig bättre om man bortser från att musklerna i kroppen gör ont.

Åkte ändå iväg på bilträff vid blästraren i värmbol och de gick bra, men under natten så höll ja på att flyta bort i sängen, kallsvettades och sov allmänt dåligt.. Vaknade i dag med väldigt ont i "sternokleidomastoidius" och för er som inte vet vart den sitter 😝 så är det muskeln som går på varsin sida om halsen. Så ja antar att min halsmandel är skapligt svullen och trycker mot den.. 

Hoppas de blir bättre under natten, är och jobbar så blir inget springande för att kolla junior el ta upp nappen el va de nu är så i natt ska ja försöka sova ut. Slutar 14 i morgon och då är de hem och fixa och byta om för vid 16 kommer mamma, pappa, syster, faster och gammelfarbror. Blir att förbereda maten och så för sen kommer svärfar, svärmor och jarmo oxå 😊 blir en familjemidsommar hos oss i år ❤️

Lördagen så packar vi in oss i bilen och drar mot Vingåker för midsommarfirande tillsammans med chrilles morbröder med familj och vänner. Väldigt roligt att vi blev bjudna 😊 

Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, men lite har ju hänt som sagt 😝😂
/M 
RSS 2.0