Sätta fart

Måste verkligen komma igång med träningen nu om jag ska komma nån vart i min viktnedgång, för just nu står det still och de är inte de ja vill, har börjat dragit ner på kolhydrater så hoppas de ska ge nått :)

Ska leta fram mitt hopprep hemma i morgon när ja kommer hem, ska börja hoppa varje dg för att komma igång och få upp pulsen, ska även lägga upp lite träningsövningar så jag börjar hemma med att träna då de är svårt med tid att komma till gymmet, men att även få in gymmet ett par gånger i veckan beroende på hur man jobbar...

Vi åt här på jobbet för över två timmar sen men min mage känns som en ballong fortfarande. Känns så jobbigt att den ska svullna så när man får äta, börjar fundera på om de är nått som den reagerar på.. Men men får undersökas!!

Idag har de i allafall varit full fart här på jobbet, handling och massa ärenden på stan på förmiddagen, efter lunch blev de grovstädning i kök och på kontoret, i morgon återstår vardagsrummet :P

Nu ska ja slå på en film en stund innan ja går och lägger mig, börjar känna mig lite sliten, men blir sovmorgon i morgon till 8.45 i allafall :) 
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0