Helt off

Känner mig helt off i dag, trött, lättirriterad, slö i kroppen och allmänt seg 😡 skulle lätt kunna få ett utbrott om nån säger nått fel, vill ju inte att de ska hända så hoppas dessa knappa 2h på jobbet går fort så jag får hämta junior och åka hem och dra en filt över huvudet.

Hoppas på att Charlie vill göra mamma sällskap i att sova en stund när vi kommer hem. I kväll så går vi över till farfar och farmor och våldgästar dem en stund, orka sitta själva hela kvällen när pappan i huset inte är hemma..

Ska se 3 avsnitt av the secret cirkle i kväll och ett avsnitt av the originals.. :) så ja har att göra innan läggdags :)

I morgon drar vi till Norrköping en sväng :) kolla lite i affärer ute vid ingelsta, bara ta de lugnt och ha lite kul :)

Nä nu ska ja vila en stund när de ändå är rast :)
/M
Sätta fart

Måste verkligen komma igång med träningen nu om jag ska komma nån vart i min viktnedgång, för just nu står det still och de är inte de ja vill, har börjat dragit ner på kolhydrater så hoppas de ska ge nått :)

Ska leta fram mitt hopprep hemma i morgon när ja kommer hem, ska börja hoppa varje dg för att komma igång och få upp pulsen, ska även lägga upp lite träningsövningar så jag börjar hemma med att träna då de är svårt med tid att komma till gymmet, men att även få in gymmet ett par gånger i veckan beroende på hur man jobbar...

Vi åt här på jobbet för över två timmar sen men min mage känns som en ballong fortfarande. Känns så jobbigt att den ska svullna så när man får äta, börjar fundera på om de är nått som den reagerar på.. Men men får undersökas!!

Idag har de i allafall varit full fart här på jobbet, handling och massa ärenden på stan på förmiddagen, efter lunch blev de grovstädning i kök och på kontoret, i morgon återstår vardagsrummet :P

Nu ska ja slå på en film en stund innan ja går och lägger mig, börjar känna mig lite sliten, men blir sovmorgon i morgon till 8.45 i allafall :) 
/M

Värden neråt = positivt

Var på diabeteskoll på sjukhuset i dag, HbA1c hade gått ner, de tackar jag för :) men måste ändå bli bättre på att kolla blodsockret och ta insulin då kommer de gå ner ännu mer. Vilket är ett måste om ja ska bli gravid igen framöver, ju lägre jag ligger i HbA1c ju bättre är de när man börjar en graviditet :) 

Mer som ska ner är ju vikten så nu har ja två saker att kämpa med för att få de att gå neråt :)

Drog ut på sjukhuset så hinner inte med träning innan jobbet om jag ska hinna äta mat och laga i ordning till kvällen. Hon skulle äta lassagne med svamp i 😛 usch, dels pasta som ja ska dra ner på åh så äckliga gummidäck.. Så blir bacon, blomkål och avokado :) nu ska ja smaska i mig en räksallad :)

I morgon bitti när jag går av blir de ett dubbelt pass på gymmet innan junior ska hämtad på dagis. Så jag har 3h att slå ihjäl på gymmet i morgon :)

Nä nu kom mamsen så nu ska ja va social och äta min sallad när hon ändå äter lunch :)
Pis out, haha...
/M

Ingen lust

Usch va dålig jag är på att blogga, men känner att jag varken haft orken el lusten till att skriva... 

Har haft en kanonhelg, gick av 8.00 i fredags och åkte då hem till mamma.. Hämtade Charlie från dagis vid 11.00 och så blev de lunch på stan. Köpte garn och stickor så nu har man påbörjat ett projekt ;) se hur de går.. Käkade tillsammans allihop på kvällen och så blev de fika på det innan vi åkte hem :)

I lördags så firade vi mamma i efterskott eftersom hon fyllde i torsdags när jag jobbade. Åkte pulka på kvällen vid skolan där de va upplyst, en höjdare enligt Charlie, kan medge att de va riktigt kul, va sjukt länge sen ja satt i en pulka. Men undan gick det :)

I söndags så blev de lite handling, fika hos svärföräldrarna och så hemmamys under kvällen :)

Har fixat i källaren under helgen, köpte förvaringshyllor på Biltema så nu blev de ordningn och reda där nere :) ska köpa två till så ska vi ordna upp röran i garaget oxå :) kommer bli bra detta :)

I går va ja ledig då med, hade tänkt ta en lugn dag och ta dagen som den kom. Haha el hur, de blev ex antal maskiner tvätt körda, vikt tvätt, tätat badrumsfönster, dammsugit, plockat och haft mig så lugn dag In My Ass!!!

Har dock gått hela helgen med lock för vänster öra och de är sjukt irriterande och jobbigt... Men i morgon kl 9.00 så ska ja till VC och få de spolat så hoppas att ja hör efter det. För nu är de jobbigt då de är ett tryck i örat så de gör ont :(

Nä nu ska ja kolla klart på tv innan jag får gå hem för denna dag!!
/M
Hör ingenting

Att få vatten i örat så de blir totalstopp är inte kul.. Hör ingenting på vänster öra!! Blev i duschen i går kväll och de har inte släppt än, har testat allt, hoppat, blåst, sköljt med vatten.. Testar nu revaxör. Funkar inte de blir det att ringa VC så de får spola rent de i morgon, så otroligt jobbigt detta..

Jobbar veckans sista arbetspass i natt 14.00-8.00 sen är de lång helg, börjar inte förän tisdag igen :) 

Nu ska ja se om de inne nått på tv att se innan ja börjar jobba :)
/M
Nya året

Hmm ja de förra inlägget skulle som sagt ha publicerats innan nyår men på nått vänster så funkade inte det, men bättre sent än aldrig!!

Nu är det i allafall nytt år men allt känns som vanligt.. Jag är tillbaka på jobbet, börjar med ett 24h pass, yäy... Men de är inte de ända pass denna vecka, går på kl 8.00 på lördag, slutar 07.30 söndag för att sedan åka vidare och jobba 8.00-17.00.. Phu de va den helgen.. Vem sa att man ska mjukstarta året!!!

Ska hem i morgon och skriva inköpslista som ska handlas nästa vecka. Mer frukt och grönt och bort med allt onyttigt, ett nytt hälsosamt liv ska införas. Nästa vecka ska ja försöka ta mig till gymmet oxå, få igång det som en rutin igen, nu ska kg tappas.. ;) 

Tips på goda maträtter tar jag gärna emot :)
/M
Snart ett nytt år

Året börjar nu lida mot sitt slut, 24,5h kvar till nytt år med nya utmaningar. Se vad man ska ta sig an detta kommande år...

🔹Jag ska i allafall hinna gå ner till under 70kg innan man lyckas bli gravid igen.  

🔹Jag ska få bättre koll på mitt blodsocker som resulterar i bättre HbA1c, som jag måste få ner om vi ens börjar fundera på bebis.

🔹 Vi ska göra en del renoveringar i huset, prio 1 är tvättstugan som måste göras om från grunden. Sen blir de lite målning i hallen ev trappen.. Sen får vi se.. Ska fixas lite i trädgården oxå så de blir som vi vill ha de.

Så lite kommer ju hända näsa år i allafall, jag har köpt min sista cola light på ett bra tag framöver, ska bort med godis, chips, fika bröd och allt som innehållet mycket socker och dåliga kolhydrater.  Jävlar vilken huvudvärk jag kommer ja första tiden så jag hoppas folk kommer stå ut med mig ;)

Nä nu ska ja titta klart på filmen här innan natti natti ;) köpte ny kudde i går så nu vaknar ja utan nackont.. Dock vaknade jag denna morgon med illamående och rummel i magen, så förmiddagen spenderade jag i sängen samt på toa.. Mindre kul, hoppas på en bättre dag i morgon :)
/M

RSS 2.0