Lättad

På jobbet och kan lika bra skriva några rader när jag ändå är här och inte har något att göra.

Vaknade idag av telefonen och nr va inget id nr, hmm brukar vara sjukvården, så svarar. -Hej det är från folktandvården, har du missat tiden hos oss i dag?! 
-Men de är väl på torsdag?
-Det är torsdag i dag!
-Fan, helt missat de. (blir mycket när man har fler sjukhus besök på en dag)
-Men jag har en tid i morgon 8.35.
-Boka in mig där så kommer jag!
Så kan de gå när de är mycket sjukhusbesök att hålla reda på..

Vi tog då en pysselmorgon med sonen och pärlande pärlplattor, pappa gjorde en stjärna, och Charlie och mamma gjorde en drake.. Gjorde oss sen i ordning och lämnade Charlie hos mormor för att sen dra till Eskilstuna på läkarbesök inför förlossningen. 

När vi kom dit och stod utanför dörrarna till förlossningen så skojar ja inte om min puls gick upp till de dubbla och blev helt svag i benen, de bar nästan inte när jag va på toa. En obehagskänsla steg inom mig och tårarna var nära. Så jobbigt tycker jag det är efter förra gången.

Vi fick prata med en jätte bra läkare på förlossningen och hon gick igenom allt som hade hänt och varför och vissa saker som kanske inte borde ha gjorts. (Misstag från de som jobbade) och i slutändan kom hon fram till det att jag bör inte föda vaginalt igen så blir planerat kejsarsnitt.. 

Anledning varför...
Barn till diabetiker blir aromatiskt lite större och har ofta bred axlar (som kan fastna)
Jag fick sådana bristningar (stora saker hände) som jag inte visste om, som gör att skulle jag föda vaginalt igen så kan de göra att jag får stora problem framöver. Och de vill vi inte!!

Så slutsatsen är den att vår lille grabb kommer komma ut runt den 5mars 😍 så nu kan ja andas ut och släppa förlossningen till det att vi börjar närma oss.. ❤️

Kom hit till jobbet 19.00 och 19.20 så va hon i säng så lugn kväll detta för mig själv. Just nu är de jul med dessertmästar juryn, får se vad som går sen på tv, är inte direkt trött än så får se va de blir 😉

/M 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0