Ångest delux

Lite ångestladdad känsla över att veta att ja ska jobba 8-17 i morgon och att de ska bli lika varmt som i dag och att vi kommer vara inne hela dagen. Yäy... + att vi har en hel del kvar i trädgården som behövs göras.. Men de är bara bita i de sura äpplet och göra sin plikt...

Får se de så att de är ju pengar i allafall :) sen så nästa helg skulle jag haft ledig helg men då tackade jag ja till att jobba dagtid både lördag och söndag som ja nu i efterhand känner att kan inte skulle ha gjort. Men då va tanken att de är bra pengar där ifrån som man kan ha i sommar när vi är lediga.. Så ja får väl skylla mig själv.. 

Nästa gång ska ja tänka efter en gång extra om pengarna är värda de dagarna. El om de ute skulle skada med lite ledigt tillsammans med övriga familjen.. Lätt åh va efterklok.. 

Nu har ja spytt ur mig lite så nu ska ja gå och sova så man orkar upp vid sju i morgon...
/M

Teori

Jag har trott ett tag nu att min mage reagerat på gluten, att de varit efter maträtter med de i som gjort att ja fått svullen mage och sprungit på toa stup i kvarten...

MEN! Efter i dag har ja bytt teori, för i dag åt jag åh Charlie våfflor på lunchen, de va keso till maten på jobbet åh så åt ja kvällsmål i form av kvarg och kan säga att min mage har rumlat i kväll..

SÅ! Det blir att avstå från mjölkprodukter en tid åh se om de blir bättre, blir de inte de, ja då är jag tillbaka på ruta 1...

Men med de säger jag god natt!!
/M

Oroligt..

Då var de dags för ett litet inlägg igen.. Var ju ett tag sen sist men de känns som jag inte riktigt har tiden just nu. Har fullt upp när man är ledig..

Efter en vecka med lugn mage så är den igång och strular igen, tok rumlar och man får springa på toa stup i kvarten. Usch, ska försöka avstå från mjölkprodukter och mat med för hög fett och sockerhalt så får vi se om de lugnar sig i magen.

Haft en lugn dag i dag, började med en sväng till rivieran för att sola en stund efter jobbet. Lite egentid så där på morgonen när ändå familjen sover.. Blev frukost med sonen till en film och så hade vi lite familjemys/bus i sängen, lite mörbulta av sonen knän som han satt lite här och var.. Blev hem till mor åh far för lite fika och en pratstund. Svängde förbi Hasse åh Betty och slängde några ord innan de va dags att åka hem åh byta bil för att åka till jobbet igen.

Så nu sitter ja här, tokmätt efter middagen, kyckling och pommes med vitlökssås till. Nu sitter vi och väntar på att gladiatorerna ska börja, sen hoppas ja på att man kommer skapligt i säng så man är pigg i morgon när klockan ringer (el ja när man kommer hem kanske) i bästa fall :)

Nu ska ja se om man får bort rispandet i halsen, känns som ja har ett rivjärn där.. Usch, åh hostar ja så känns de som ja ska spy.. Blä... Nä ha en trevlig kväll!!
/M
Denna snygga klänning är snart på väg hem till mig :) God morgon :)

Nej men god morgon... Nu är jag här igen :) sovit som en kratta i natt, bara snurrat runt och inte riktigt fått ro så känner mig lite sliten nu på morgonkvisten.. Men ja slutar on 30 min så då ska ja åka åh sola en stund innan jag åker hem till mamma åh äter frukost :) 

Hämta junior på dagis vid elva och så får han va hos mamma när ja åker på personalmöte åh får veta om ja får nån semester i sommar :) hehe.. De hoppas ja att jag får och de veckor ja vill ha.. Annars går ju våra semester planer i krasch åh de vill vi ju inte..

Nu blir de att titta lite på Nyhetsmorgon innan man går av :)
/M
Skratt :)

Blir lite full i skratt över mig själv när jag ser över när ja bloggar, de är när jag jobbar.. Med andra ord har jag inte tid att blogga hemma längre ;) utan får passa på när man är på jobbet åh har tid med sånt ;)

Hemma så har ja fullt upp med allt som ska göras, i går när jag va ledig så blev de städning i (the mancave) som Chrille säger, men för att vara "hans" rum så är han inge vidare på att hålla rent där nere... De va dammigt som bara den så jag kunde skriva mitt namn på både tv och tvbänken.. Men nu är de rent, hann även med ett stanbesök och så fortsatte jag med att tejpa runt fönstrena på altanen för nu till helgen så ska de målas där ute :) sen får vi se om de blir lite isolering och playwood och så lite vit färg så ska altanen snart vara klar för inredning :) Åhhh de kommer bli så bra där ute när jag är klar :) vid nästa löning så blir de bord och stolar dit ut och så måste vi ju köpa matta på bauhaus så de blir en tripp dit då igen :)

Grillen köptes i går så den byggde älsklingen ihop i går kväll så efter 1,5h så stod den där, så i helgen blir de grillpremiär :) oj va mycket det blev vi ska göra nu.. För byta däck på båda bilarna, träffa goda vänner (som va på tok för länge sen) ev åka till busfabriken hade tänkt att ja ska hinna färga håret oxå så tid, jag behöver tid den här helgen :)

Var och solade i dag för första gången på vääääldigt länge, men så skönt de var... Ska unna mig de en stund i morgon bitti oxå :) få lite färg på denna väldigt bleka kropp :) se om de blir på tisdag efter jobbet oxå, få lite tid bara för mig om de så bara är för 20-30 min :) 

Hämta junior på dagis vid 11 sen får han vara med mormor när jag är på personalmöte, semestern ska läggas i morgon så ja hoppas ja får mina 3 veckor som jag vill ha :)

Nä nog om detta, god kväll!!
/MRSS 2.0