Duktig liten kille ❤

Junior va så duktig på sjukhuset i går. Efter att han hade fått lugnande så skulle de sätta en kanyl i armen på honom, han låg och pillade på en leksak och så lyfte han lite och tittade på sin arm som (va gör ni med min arm) hehe..

Så skulle de köra ut sängen med honom i mot operation och hon råkade köra emot förposten då säger Charlie lite lullig på rösten (oj då) så i hissen låg han och flinade bakom nappen åt sköterskan :) min goa lilla unge ❤

Allt gick bra och när vi kom till uppvaket så sov han fortfarande kl va då runt halv 10. Han vaknade ledsen några gånger men vid kl halv 12 så vaknade han helt och va inte alls ledsen bara väldigt mysig :) han fick en piggelin av sköterskan och så efter en stund fick han åka säng upp till barnavdelningen. Han fick både en tatuering och ett marsvin som kan rulla på golvet :)

Idag va vi ner till leksaksaffären när Chrille kom hem, pappa hade lovat Charlie mån leksak. Han kom därifrån med nya delar till briobanan med några tåg till samt en ny dagisväska med blixten mc Queen på :) stolt kille.. ❤

Nu sitter jag på jobbet, började 21.00 och ska jobba till 8.00 i morgon bitti. Åker iväg och sover och får pengar de är inte illa :) trivs så himla bra här, hoppas på att man får mer tid :)

Nu ska ja kolla klart på criminal minds :)
/M

https://cdn1.cdnme.se/124772/6-3/pic_517d3c19ddf2b372f1cf9f3f.jpg" class="image">


Kommentarer
Postat av: Linda

skönt att de gick så bra :) han e så duktiga och ni med :) haha älskar sista bilden,han ser mkt beslutsam ut

2013-04-30 @ 17:30:36
Postat av: Madde

Haha ja sista bilden tog jag när han väntade på att få ritpapper så han kunde måla :) hehe.. Ja så skönt att de gick bra och han va inte ledsen heller :)

2013-05-02 @ 21:49:04
Postat av: Linda

ni e då för goa, älskar din blogg :) d får en att inte sakna er så mkt men samtidigt jättemycket .

Svar: Vi saknar dig jätte mycket, hoppas vi ses snart <3
Medeleine

2013-05-03 @ 21:32:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0