Äntligen..

Åh äntligen kan jag blogga igen, de har varit nån bug med bloggappen sen i mitten av veckan så jag har inte kunnat blogga då jag inte orkat ta fram datorn för det. Men nu så är jag igång igen..

Så jag börjar med torsdagen då jag va ledig, då lämnade Charlie och jag bilen på Volvo då de skulle släcka tvåan som vi fick på besiktningen genom att koppla ur dimmljusen, samt laga en hållare till regplåtsbelysningen. 384:- med släckningen, helt klart värt pengarna då :) resten av dagen så myste vi och hälsade på hos mor och syster. På kvällen åkte jag iväg och lättade av ett pass på gymmet, 5km på crossen på 35min. :)

I fredags va vi lediga fram till halv två då Charlie skulle till dagis en stund då jag började jobba kl två.. Så 14-08 jobbade jag.. Blev att titta på let's dance under kvällen.

Lördagen blev de mys med familjen, fika hos Hasse och Betty och sedan middag hos mor och far. Mammas hemma gjorda köttbullar.. Mums :) sen började jag jobba 17-08.. Kollade på repriserna av biggest loser Sverige och fångarna på fortet. Insåg att de va en i biggest loser som hade gått ner 15kg på en vecka, gick ja ner de på en vecka så skulle jag redan ha varit i mål :) haha

Idag gick jag av passet vit 8 och så åkte jag direkt till nästa jobb där jag snart har avverkat 13h. Sitter nu och kollar på hockeyn, inte för att de är jätte intressant längre men de får gå :) jg har ju redan tippat sm guld till Skellefteå.

Snart blir de middag och sen hittar man säkert nått att se på tv. Längtar efter att få pussa på mina pojkar där hemma :)

Ha en trevlig söndag!!
/M


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0