Träningsdax

Full fart denna vecka.. I går var vi hos mormor och morfar när pappa spelade handbollsmatch, var en sväng och tittade men dommaren blåste så högt i sin pipa så de gick inte att va där inne med Charlie. Han somnade i vagnen på vägen hem till mormor och morfar igen och fick sova i den medans jag skottade deras uppfart eftersom plogbilen hade gjort världens vall. Tänkte va snäll eftersom pappa hade burit in pellets tidigare och slagit omkull i hala backen.. Så han hade lite ont... Så där fick ja min träning :) HJälpte grannen attt skotta fram hans uppfart oxå, man är väl snäll ibland *smile*

I dag kommer flickorna in på eftermiddagen, Madde med Hugo, Pillan med Melwin så skulle Emma komma med Vincent.. Så de kommer vara fullt hus här i eftermiddag med 4 smågrabbar :) Ska bli kul att träffa alla igen då de var väldigt länge sen sist..

I kväll ska vi ner till mormor och morfar igen.. Mormor ska få vara lite barnvakt när jag ställer mig på crosstrainern en stund, Chrille skulle tydligen titta när A-laget spelar och sedan träna själv.. Ja måste ju få träna jag med så mormor är så snäll åh tar lilla gos <3 ( Jag ligger före faster i träningen.. haha..)

Nu är de dags att lägga Charlie en stund, han är jätte gnällig åh de tyder på att han är trött mitt lilla gos.. <3 
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0