Lördagsmys

Haha nu är jag igång och skriver igen, jag har mina perioder då jag skriver varje dag sen kan de gå flera månader emellan vissa.. Åh nu har jag en skrivarperiod :P

Idag har de varit en sån där soffliggardag, då vädret har varit as tråkigt, regnit till och från hela dagen.. Men vi började dagen med en regäl sovmorgon då Chrille var bakis och Charlie hade hållt mig vaken till och från hela natten, så vår dag startade vid två tiden.. Mycket skönt ibland :)

Under dagen åkte vi en sväng till affären för att fylla på lite i föråden :P Blöjor bland annat ;P hehe... de går åt kan ja ju säga!! Det blev kotletter och pommes till middag, vilket var jätte gott då de var länge sen sist...

Senare under kvällen åkte vi över till Erica, Stefan och Liam och hälsade på :) Mycket trevligt... Full fart var de på Liam när han satt i sin gåstol, så härlig liten kille.. Charmtroll :)

Nu liggen Chrille och spelar på telefonen för att batteriet ska ta helt slut, Charlie ligger i andra änden av soffan och sover så gott efter maten, i mitten sitter jag och nördar lite :P hehe.. bäst att passa på när man kan :)

Ne dra sig mot sängen så man får några timmars sömn innan lillkillen ska ha mat igen <3

Älskar mina pojkar <3

/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0