Idioter i trafiken....

Har varit en helt okey måndag, började dagen med mys framför tv med min älskade son.. Sedan gjorde vi oss i ordning och tog en sväng till Ingvaldstorp för att köpa blommor till köket..

På vägen ut råkade vi ut för idioter i trafiken. Vi var några som låg i rad och vi låg bakom lastbilen som låg först.. Då kommer en idiot åh tycker att han ska köra om när de kommer möte och trycker sig in mellan oss och lastbilen, då blev lilla jag ganska arg och hängde mig på tutan, han saktade av så att de var väl tre billänder kvar till lastbilen så att vi alla fick gå ner i 70 sedan blinkade han till höger att han skulle stanna vid vägkanten, i en kurva där de var heldraget.. J*vla idiot, skulle han om och göra... Utsätta bla mig och min son för fara!!

Men väl ute i Ingvaldstorp så hittade jag några fina blommor som fick följa med oss hem :) Så nu har vi blommor i köksfönstret igen, ser lite mer hemtrevligt ut.. :)

I morgon är de BVC besök igen, denna gång är de även läkarbesök.. Se hur lång han är nu och hur mycket han gått upp på snart två veckor :P Han känns tyngre i allafall när han ammar ;)

Längtar till Lördag då vi ska till Linköping tillsammans med Göran och Anne (svärfar och svärmor). Har lite vi ska ha på IKEA och så ska jag köpa ett par skor/boots att ha nu när de börjar bli kallare, hittade dem när ja var med mamma och syster i Norrköping, nu har ja råd att köpa dem :) tjihu...

Ne sängdax upp tidigt så man inte missar tiden på BVC.. :P
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0