Tisdagen i stora drag

Dagen började med möte med Carina på personalstrategerna, fick lite klarhet i allt. Dels vad som kommer att hända samt med utbetalning av aktivitetsstöd m.m.

Sedan tog jag och Erica samt lilla Liam en promenad på två timmar, från henne vid sjukhuset till johanssons handelsträdgård i nävertorp, tyvärr hade de bommat igen men vi fick en lååång promenad och de känns i min kropp nu, framför allt i fötterna.

Hann med en runda på stan med min mor och lillasyster efter fem, kollade in spjälsängarna på leksaksaffären och sedan en runda på H&M samt Lindex.

Kom hem och började baka bullar till farmor och farfar, de ville ha nybakade till påsk, åh va gör man inte... Diskade av allt ja använde så man slipper de i slutet på veckan.

Nu sitter jag och tittar på 27 dresses samt kollar runt lite på nätet. Kanalerna på tvn funkar fortfarande inte. Man missar ju jätte mycket när man inte har tillgång till tvn.

I morgon drar jag och Erica, samt lilla Liam till Norrköping, komma bort lite och göra en annan stad osäker :P hehe.. Inte för att man har pengar att spendera men man kan ju sukta lite :P hehe... Eller bara ha de trevlig :)

Nu ska ja återgå till mitt filmtittande :) Ha de!
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0