Livet just nu..

Älskar detta vårväder som nu har kommit för att förhoppningsvis stanna :) Man vill bara vara ute och sluka solen när den är framme... Tyvärr blåser de lite kallt ute men de kommer nog att förändras.

I morgon ska man på jobbgarantimöte på arbetsförmedlingen, de är de första möte som ja ska på sen ja blev inskriven i december, de är lagom :) se va de har att säga om de, om man kanske kan få en praktikplats i några månader, de skulle inte skada, pengarna behövs just nu... Ska ut och gå i fina vårvädret med Maddiie i morgon oxå, skulle de inte vara bra väder (vilket ja tror de är) så blir de en fika i stället :)

Fick hem fotona i går som ja beställde.. 100gratiskort, betala ändast frakten på 29:- helt överkommligt :) Måste bara fixa ett nytt fotoalbum när pengarna kommer åh man får se vad man har kvar. Vill börja pyssla så ja har nått att göra om dagarna. Börjar bli less på att bara gå hemma.. Risken finns att ja inte hinner få ett jobb el nån praktik innan ja går på mammaledighet. Då är de 1½ år hemma.. woho el inte, kan ju försöka korta av de med att jobba lite innan...

Måste bara påpeka att jag tycker att vissa ska ta och växa upp, bete sig som vuxna och inte hacka på andra. Jag tänker inte lägga ner nån energi på att de ska bli bra, det får komma från personen i fråga. Jag och älsklingen har ett litet liv att koncentrera oss på och att vi ska må bra! Så så kommer de att se ut!!

Älskar min Christopher <3 Vi har en underbar framtid att se fram emot... <3 Love U

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0