Studentfirande

Idag har man varit på studentfirande, Chrilles lillasyster Becca tog studenten. Så de blev firande i sköldinge med god mat och massa trevliga människor. Hade en trevlig eftermiddag både på gott och ont. Det var kul att träffa alla som man inte sett på jätte länge, jag var inte störst runt magen heller :) Väntar nu på att Mickaela ska få sin dotter, inte länge kvar nu :) Själv får man vänta minst en och en halv månad till...

Jag slutar nog aldrig att förvånas hur vissa kan behandla andra i sin omgivning. Speciellt inte medlemmar i sin egen familj. Man kan sitta i samma rum, ca två meter ifrån och bli totalignorerade, visst vi kan ta de men hur moget är de på en skala. Det är synd att de ska vara på detta sett.

I morgon ska man baka tårta då under kvällen kommer kompisar över för att fira att man blir 23 på måndag :P och sedan på måndag kommer släckten över. På måndag ska även älsklingen och jag först på ultraljud då de är tillväxt kontroll, efter de är de föräldrakurs :)

Hämtade hem vagnen i torsdags, nu känns de nära. Hoppas de inte dröjer alltför länge bara :)
Nu blir de en sväng till Bie :)

Ha de gött.. /M

Ny vecka, nya utmaningar..

Vi la i båten i lördags och var ute med mina föräldrar på sjön halva dagen, helt underbart, man känner sig så avslappnad där ute.. Vill ha fint väder så man kan åka ut igen, kanske redan i veckan :)

Haft en kanon helg, grillkväll i lördags med Laxågänget, åh Kim, Maddiie och Älsklingen :) Helsjuk kväll men de var as kul... Drog en repa till factory outlet med gänget under söndagen.. Tackar alla för en underbar helg :)

Första föräldragruppen i dag, ska bli intressant faktist, se vad de är för folk som kommer dit, om man känner några :)

Längtar tills i morgon då älsklingen ska på arbetsintervju här i stan :) Hoppas på positivt besked så han kommer hem... Skulle vara helt underbart att ha honom i stan.

Se hur denna vecka kommer sluta, den börjar bra i allafall men ja är tveksam på att den kommer sluta bra.

Man får se...
/M

Jag slutar aldrig att...

Jag slutar då aldrig att förvånas...

Känner ni till sånna där människor som hackar ner på andra för att de "tror" att de ska må så mycket bättre själva. Det gör jag och det är nog så irriterande. Varför behandlar man andra så, ligger de inte nått i uttrycket. Som man själv vill bli behandlad? Vad beror de på att man håller på så. Man lägger sina kort själv, det är ingen som gör de åt en.


Nu är de bara 9 veckor kvar till beräknat slutdatum :) Snacka om att man längtar tills den lille/lilla kommer ut. Nog för att de är mysigt att gå med magen i vädret men de skulle vara mysigare om man i stället kunde gå runt med barnvagnen :) Längtar tills lönen och skattepengarna kommer denna månad, då bär de av till Norrköping och hämtar vagnen :)

Min älskling jobbar i Linköping denna vecka så han är hemma under kvällar och nätter, så jäkla underbart. Det är nästan ett år sen han var hemma under vekorna sist. Men de hoppas vi ska bli ändring på ;)

Ne nu ska man iväg på möte, ha de!
M

RSS 2.0