Nu är de nära, riktigt nära...

Nu är de nära här.. I lördags var jag och älsklingen över till E-tuna en sväng till förlossningen efter att ja haft grymma förvärkar sen torsdag kväll. Har haft sammandragningar en tid men dessa kändes anorlunda så de var lika bra att ringa dem åh de tyckte ja skulle komma in så de var bara att åka :P

Fick ligga med CTG kurva i 1 timme till att börja med, så kollade de hur långt de hade gått och de var knappt 1 cm kvar på livmodertappen och sedan var ja öppen 2cm :) Sedan ville de att ja skulle ligga med CTG kurvan igen för hjärtljuden hade försvunnit på monitorn så de ville vara säkra innan man fick åka hem.

Slutade med att doktorn kom och gjorde ett ultraljud efter att de skrämt älsklingen genom att säga att de inte visste om navelsträngen låg runt halsen, men allt var lugnt så de var bara att åka hem. Lite besviken över att de inte var dags för den lille riktigt än att komma ut..

Nu är älsklingen i Sthlm för sista gången innan semester och sedan börjar han i stan :) Får se hur länge han är kvar där uppe denna vecka då de är väldigt nära och kan komma att ske när som :) Jag har ju sagt att den 28 Juli kommer den komma ut, hoppas på att min magkänsla har rätt :)

I dag har man fixat in arbetsgivarintyg (igen) klanten själv kopierade inte papprena förra gången hon fick dem... Så alla ska komma denna vecka vilket är bra så man kan skicka in dem så man får mammapenning när de väl är dags :) Kan vara bra.. hehe..

Det är en sån där dag då jag är hur trött som hellst, sov ingenting i natt åh halv sju ringde klockan för att ja skulle på provtagning, åkte hem efter de och lyckades somna några timmar men de blir ju helt fel så ja har ju nyss kommit upp.. Skulle behöva städa upp lite här hemma, men får se hur mycket man orkar med.. Får se om man tar en tripp till Bie och svärföräldrarna i dag eller i morgon, mor och far är ju på semester.. Känns surt att inte kunna åka iväg själv, är ju van att åka på semester varje år, men inte i år inte...

Nu har ni fått lite att läsa ni som vill och orkar :P hehe...
Ha de!!

/M

Försommar 2010

Mycket har hänt sen sist.. Jag har hunnit blivit ett år älsdre, 23.. inte så märkvärdigt men de är ett år närmare 25 :P hehe... Har även hunnit med att fira midsommar hos Gunnel och Roland i Valskog tillsammans med en massa underbara människor <3 Mycket musik åh sång och goa människor, allt som de ska vara :)

Älsklingen min har fått jobb på hemmaplan till i höst, helt underbart :) Vi slipper en massa onödiga utgifter och kan lägga dessa pengar på att spara och köpa saker till bebisen :) Plus att vi får mer tid för varandra och vårt lilla knyte som snart kommer till världen, max 4 veckor kvar nu, så nu är de riktigt nära..

Det var ultraljud och ctg kurva som gällde i går på mvc, bebisen väger ca 3100g och är en livlig krabat som snart vill ut.. Hade väldigt bra kurva på ctg och sammandragningarna var hyfsat starka. Hade en topp på 70 när man vanligtvis låg på 20 när man inte hade samandragningar. Lite kul för de kändes så väl.. :) Kom ut nu lille vän, mamma och pappa väntar ivrigt på dig <3

Dagen idag började med att Maddiie och jag tog en frukost på balkongen och insåg att de var ganska trist väder, det var inte väder till att åka till stranden så de blev en tripp till Norrköping och göra av med pengar :) Vilket funkade utmärkt... Fick en hel del saker för inte så mycket pengar... Helt okey.. En helt underbar dag hade vi..

Nu har man nyss kommit ur duschen åh man känner sig fräsch igen.. Bara tre veckor kvar ensam hemma i veckorna, sen har älsklingen semester/pappaledigt och sedan är han i stan och jobbar, helt underbart... Inga tråkiga ensamma kvällar efter de :) I´m happy :) Nu ska ja göra i ordning håret åh sen är de tvn som gäller med fötterna högt upp :) Ganska soft att vara gravid nu i allafall om man slapp svullna fötter, värkande händer och klåda...

Ne ha de gott...

/M

RSS 2.0