00.02

God kväll gott folk...

Här sitter jag, lite smått uttråkad, med en pipig katt bredvid mig och funderar lite. Sitter och läser lite träningsbloggar och inser att guuuud va ja måste ligga i för att få den kropp jag vill ha. Mycket hänger ju på vad man äter och de är ju de som är så jäkla svårt. Just nu har jag inte orken att träna för fullt men ja ska väl så småning om komma igång, ta de sucsesivt. Så fort denna kyla lägger sig och de blir normaltemperatur ute ska ja börja gå, gå lååånga promenader, när man ändå har tiden vill säga. Så bort med kylan och ge mig lite värme...

I morgon kommer älsklingen hem från sthlm, en vecka har nu äntligen gått och en helg ser vi fram emot. Men innan dess ska jag iväg med mamma och handla lite, käka nått under lunchen. Så fyller mamma på lördag så då blir de lite tårta, ska hitta nått att köpa i morgon. Tror ja vet, var på stan med mamma i dag så hon sa lite saker hon önskade sig.

Hoppas ja får papprena från sandvik i morgon så ja kan skicka in dem till a-kassan så ja kanske får lite ersättning, skulle sitta fint då räkningarna börjar trilla in i brevlådan. Chrille kan ju inte dra hela lasset då har vi inget att leva för i månaderna. Ska jobba på bokia fredagen den 22 januari. Hoppas på några fler dagar så man kanske kan få en liten lön i allfall. Men va f*n ska man göra, finns ju inga jäkla jobb att söka, minst några års erfarenhet innom branchen. Ja visst de är ju lätt, ha... Ne skicka iväg lite ansökningar, hoppas de svarar bara, än har de ju inte gjort de. Surt...

Ska börja bli bättre på att skriva blogg, blir lite då och då, lätt att glömma men ja ska försöka ändra på de. Vet ju inte om de är någon som läser men ja får ur mig sånt som maler i mitt huvud... hmm... ja nu ska ja nog släcka ner och gå till sängs, boken lockar som ligger bredvid sängen =) Natti natti gott folk. Jag återkommer....

Så fucking kallt...

Burr, de är fucking kallt här, både inne och ute. Inte klokt hur kylan bara kan dra sig in i lägenheten, men de kanske är jag som är känslig, vem vet.

Idag tog man en fika med Werran på sultans, satt och snacka lite, var länge sen sist. Var sedan hemma hos pappa och syrran och åt lite mat, bra när andra lagar den åt en, man slipper sitta ensam samt en massa disk.

Tog en sväng till affären för att införskaffa lite mat så man får i sig nått när man är hemma och ingen annan lagar mat åt en, hehe...

Snart ska ja dra mig ner till mamma och pappa igen, orka sitta ensam hemma nu när chrilles semester är slut och han är tillbaka uppe i sthlm igen. Att de ska vara så fruktansvärt tråkigt att bara sitta hemma, ingen att prata med alls.

Resterande dagar av denna vecka ska ja bland annat tillbringa tillsammans med mamma, pappa och syster, mamma och jag ska leta fram lite saker hemma hos dem, så ska vi åka lite skridskor på torsdag.. Hoppas på att de blir bio oxå, alvin och gänget 2.

I morgon blir de en fika med Madde innan man drar hem till mamma och pappa.. ska försöka lägga om mitt dygn till rätta igen, inte sova hela dagarna. Men de är ju sååå fruktansvärt skönt att ligga under de varma täcket =)

Nu ska ja titta klart på Las Vegas och sedan röra mig, ha de så bra!!

RSS 2.0