Tjänar pengar :)

Då var köksbordet sålt, lite kul att de som köpte de bodde rakt över gården :P hehe... Väntar på dem som skulle komma från Oxelesund för att köpa sängen, de skulle komma efter sex i dag, så de hoppas ja på. Har två till som är intresserade annars så de låter lovande :) Men de är inte illa att sälja två saker samma dag, de ger lite extra pengar  att spara :)

Var till Vingåker i dag med mor och syster, hittade ingenting!! Men syrran bjöd på fika så ja led inte :P I morgon blir de Norrköping en sväng, mor min fick byta dag att vara ledig från fredag till torsdag.. Så de blir en sväng neråt i morgon!

Werre var här en sväng under eftermiddagen, kul att träffa henne innan hon åker! :) Äta nått snart, hoppas bara att de kommer snart, vill ju inte sitta och äta när de kommer...

Ha de gott!! /M

Snökaos...

Jag säger då de, "morfar där uppe, sluta vattna nu, de är fel årstid att vattna blommorna på, de blir bara en massa snö av de här nere, åh de vill vi inte ha längre"

Det är från när ja va liten, åh de regnade ute.. då tittade ja upp på himlen åh så sa jag "nu får du sluta vattna morfar" inte illa för att vara några år gammal bara :P hehe...

Tisdag kväll 23.15

God kväll..
Sitter här och tittar på animal planet, djurpolisen i phenix. Är helt inne i de programmet, så himla intressant att se när de hjälper och räddar djur som far illa.

Kim var uppe en stund efter träningen, men åkte nyss.. Trevligt att ha nån att prata med under kvällen, blir så långtråkigt att sitta ensam varje kväll..

Ja hann tyvärr inte duscha innan klockan blev för mycket.. Så jag får göra de i morgon bitti innan man åker ner till mor och far och är husvakt när de får hem folk som ska byta fönster åt dem. Så där kommer jag att tillbringa min onsdag och torsdag, tur att man har en bra bok med sig och lånar sedan syrrans dator. Ska även låna deras tvättmaskin och torktumlare då de inte finns nån torktumlare i detta hus. Vill ju ha mjuka lakarn och handdukar. Då är de bra att man har snälla föräldrar som lånar ut deras :)

Nelly börjar återhämta sig från stereliseringen förra veckan, hon är lite pipig och väldigt kelig, ska hellst ligga på en hela tiden, går inte de så ska hon ligga så nära som de går, hellst under samma filt som en annan... Men de är mysigt...

Saknar min älskling, vill ha honom hemma om veckorna oxå och inte behöva åka söndagkvällar åh komma hem fredagkvällar, blir så himla många dagar ensam och de är inte kul... Miss you <3<3<3

Nu är de dags för sängen, riktigt trött..
God natt allesammans!

Ignorerad och ogillad

Min lilla älskling har varit hos veterinären i dag för sterelisering och vaccinering. Jag var inte populär när jag lämnade henne där. Ögon som verkligen bönade och bad att inte lämna henne ensam med dessa hemska människor. Hämtade henne under eftermiddagen, trött och lite groggy. Hon låg under vår säng när vi kom hem tills ja lyckades locka fram henne. Nu ligger hon under rumsbordet, har lindat in henne i en filt i allafall så hon ska hålla värmen, sen sitter hon nästan orörlig. Jag är ignorerad och ogillad av lilla fröken... Stackars lilla älsklingen.. <3 Hoppas bara hon kommer på benen i morgon så man slipper vara så orolig!

Ringde till ett jobb i dag, de känner ju mig så de var enkelt att prata med dem.. Hoppas de börjar dra igång där ute snart så kanske man kan hoppa in som lite extra i allafall... Vill jobba och inte sitta hemma! Sen gör de inget om de är så lite ansträngande som möjligt men bara man har nått att göra :) Fick även svar på ett mail från ett annat ställe att de har de i sin pärm men tyvärr inte behöver folk nu. Hoppas de dyker upp nått snart, blir tokig av att gå hemma.

I morgon kommer älsklingen hem från Sthlm igen :) Helgerna går så himla fort nu när han jobbar där uppe i veckorna, man får ta vara på tiden man får, hoppas han kommer hemmåt snart så man slipper dessa ensamma och tråkiga kvällarna. Miss him <3

Vill få mina naglar fixade så de slipper gå av hela tiden.. Var hos Erica i går och hon hittade ett ställe i Norrköping som var billiga på de och annat, de ligger 300kr under katrineholmspriserna och de är positivt, sen får man ju en tripp till Norrköping när man ändå åker.. frågan är bara när de blir av, man ska ju ha pengar till de... Hmm.. 350:- för akrylnaglar är inte alls dyrt så de vill ja ha.. hmm vem ska man smila med ;) Dags att fila till mina nu så de inte spricker el går av!!

Mm.. nu ska de bli gott med vattenmelon :) Har en bit kvar att få i mig innan den ligger åh blir dålig...
Ha de gött allesammans!!
//Madeleine


RSS 2.0