Arg som...................

Usch jag är så arg så tårarna sprutar just nu... Fan va trött jag är på detta just nu! Skickade felrapport i går till YSAB om att våran spis håller på att fucka ihop. Så nu var de nyss här uppe båda karlarna. Jag förklarade precis hur de var att man bränner vid maten på 2ans värme på stora plattan, den ena som ja definitivt inte gillar skulle så klart kritisera en åh säga att de tar tid för den att gå ner i värme, No shit.. de fattar väl jag med, men den senaste månaden har man brännt vid på väldigt låg värme, kul att äta kolbitar.. Inte direkt kankse!!! Men de kom överens om att vi får testa ett tag till, åh jävla kul nu när julen kommer och man ska laga julmat.. Fan!!!!!!!!!!

Vill så himla mycket ha eget nu, då får man bestämma själv och man behöver inte bli dumförklarad för att man har et fel i hemmet... + att man sitter och betalar till sig själv och inte till nån byrå som tar ut mer än man får hjälp med..... Tänk att få bestämma själv vilken värme man vill ha och så vidara :)
Aja nog med de...

I dag ska Charlie och jag ner till mormor och morfar för Chrille åker med farfar på Hjalmar... Nog för att de får främmande av grannarna men vill de inte ha oss med så kan vi roa oss med Jennifer... :P

Nu ligger Charlie på golvet under babygymmet och pratar och har sig :) Så söt så mitt lilla gos <3Nu ska ja lägga lite handdukar i fönstrena så inte kylan kommer in i lägenheten.. Ingen idé att höra av sig till YSAB om de för de gör ju ändå inget åt de... Så nu får man ta saken i egna händer!!!
Trevlig fredag gott folk...
/M

Kommentarer
Postat av: Annelie

Haha, vilken poser din son är. Kan han ha det från far sin kanske?

2010-12-06 @ 00:55:58
URL: http://kanslormederiksson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0