Min familj <3

Nu har de defenetivt hänt mycket.. Jag har blivigt mamma till världens finaste son. Charlie kom den 31/7 klockan 00.46, var 53cm lång och vägde ca: 4164g. En stor liten kille :) Det var en kämpig förlossning för oss alla, krystvärkarna började halv elva, kvart över tolv satte de dit sugklockan och en halvtimme senare var han ute.Han fastnade med axlarna därför tog de sån tid. De försvann fort med honom eftersom han var stressad och inte andades som han skulle.. Min stora älskling hade de jobbigt sista tio min när jag höll på att bryta av handleden för honom. <3 Han var ett underbart stöd under hela förlossningen <3 Älskar dig <3

Nu har vi varit här på sjukhuset i en vecka och jag längtar hem.. Jag mår bra, lite ont att sitta till och från, skulle behöva en liten simring som jag kan ta under armen med mig vart jag än ska ;) Lillkillen började amma igår och i dag gick de riktigt bra, väntar på att hans blodsocker ska stabiliseras så vi får åka hem.. Vilket vi hoppas på ska bli i helgen..

Nu är de dags för mig att pumpa ut mjölk, har så mycket så de bara rinner ut. Så han behöver inte anstränga sig mycket för att få i sig mat i allafall, men de blir lite kladdigt när de blir för mycket för honom... :)

Älskar min lilla familj mest av allt, min Chrille, Charlie och lillkissen  <3

RSS 2.0