smått och gott..

Nu var de länge sen man skrev men jag har haft fullt upp.. Jobbade kväll hela förra veckan på Grafiska. Man hinner inte mycket innan 14.30 på dagarna och när man väl slutar 22.30 så vill man hem och duscha av sig och mysa ner sig.. Men de var kul att jobba lite och tjäna lite extra pengar, de kan sitta behövligt till nu..

Älsklingen var sjukskriven förra veckan, virus på balansnerven. Aldrig hört talas som de men de finns, åh man märkte de på älsklingen att de var jobbigt i vissa situationer. Snurrigt och illamående, precis så som jag hade i början utav graviditeten.. Men de var skönt att ha honom hemma, komma hem på kvällen åh mysa ner sig i hans armar i sängen framför en film. Det saknar ja nu när han är uppe i Sthlm igen... Hoppas han kommer hemåt snart för detta börjar bli jobbigt att vara ifrån varandra.

Idag annars så var ja på stan med Erica, handlade tre saker på REA för en 100:-. Tyckte ja var bra, de blev två tunna mössor till bebisen, de stod I love mum på ena och I love dad på den andra, jätte söta :) Åh sen var de mjukbyxor till bebisen oxå, de var nedsatta med halva priset och de var bra färger som passar både pojke/flicka. Allt de för 100:- de är bra :) Man måste ju börja gardera sig lite i allafall så man har nått när den väl vill titta ut :)

Vi var på ultraljud i fredags och såg den lille igen <3 Ser ut som den har mammas näsa i allafall :) hehe... Så bra bilder man fick denna gång, man ser verkligen att de är en bebis där inne :) Vill att den ska komma ut nu så man får hålla ordentligt i den lille åh inte bara ha den i magen <3

Jaja se vad denna vecka har att erbjuda då, på onsdag är de full fart, först är de jobbstrategerna klockan 11.00 sen ska man träffa Madde för en fika eller nått :) Hoppas på fint väder bara så man kan vara ute i solen...

Ne god natt gott folk...
/M

Gosh vilka dagar

Vilka dagar som varit, i går skulle jag ha jobbat på grafiska, jag klarade två timmar mellan 7-9. Sedan var jag tvungen att åka hem och lägga mig, yrsel, illamående och kallsvettningar. Trodde att de kunde vara blodtrycket el nått sånt som sjunkigt. Ringde MVC för råd. Så jag tillbringade dagen i sängen och soffan hela dagen.

I dag var jag på jobbet och klarade hela dagen, de var riktigt skönt.. Det var inte världens bästa och roligaste jobb direkt. Vi plockade ner en tidning tillsammans med bilagor i ett kuvert, de var väldigt mycket och över hälften är kvar. Åkte till MVC efter jobbet för att kolla blodtryck m.m. De lyssnade på magen så man fick höra hjärtljuden och hon sa att de lät mycket friskt och livligt.. Åh livlig de kan ja säga, full rulle i magen :) Träffade Maddiie och bytte bilder från Elmia samt tog en fika tillsammans.. Alltid lika trevligt :)

I morgon är de jobb igen, 7-15.30 sen är de helg för min del, känner av de i kroppen att man inte är van att jobba med en extra tyngd framtill :P hehe... Men de är skönare att ha nått att göra om dagarna än att bara sitta hemma...

Nu är de byggfuskarna på tv, sen blir de sängen, orkar inte vara vaken så mycket länge till, sängen lockar för mycket.. Så här med säger jag GOD NATT :)

/M

Påsken 2010

Har haft en helt underbar påskhelg tillsammans med de bästa :) Älsklingen kom hem i tosdags och vi hade en myskväll bara vi två <3

Under fredagen åkte vi ut till bie för att fika men de blev mat oxå, åkte dit vid två och kom hem efter nio. En heldag, helt underbart mysigt :) Mycket god mat och trevligt sällskap... När vi kom hem så kom Kim som skulle slagga hos oss till lördagen då vi skulle åka skapligt.

Så lördagen kom och Maddiie kom över till halv nio och vi drog ner till Jönköping till Elmia. De var väldigt kul och väldigt trevligt sällskap hade man med sig <3  En massa snygga bilar såg man under dagen och knodden vår levde loppan när man var i ljudhallen :) Har en livlig krabat i mig, hehe... Vi drog en sväng till A6an efter Elmia men där var de redan en massa snutbilar och massa krossade flaskor och burkar så vi drog oss hemmåt, Norrköping nästa blev det för mat på MAX... guuud va hungriga vi var när vi kom dit.

Kom hem runt tio tiden, grabbarna och Maddiie drog ner på krogen en sväng, en annan gjorde som katten och slocknade när huvudet slog emot kudden. Man orkar inte lika mycket när man är gravid har ja märkt, okey om vi hade varit hemma under dagen men att traska omkring i massa ljud bland massa människor en hel dag tar på krafterna. Man bär ju runt på en till..

I går så träffade ja Kusin Hanna över en fika. Vi gick till farmor och farfar för att hon skulle få träffa dem oxå.. sedan käkade jag, älsklingen och Kim innan han åkte hem och vi ner till mina föräldrar på en kvällsfika.

Idag har vi haft en mysdag, bara vi två.. Tog en snabbsväng till mina föräldrar när vi ändå skulle och handla, sen dess har vi bara myst och njutit av att ha en extra dag tillsammans... Men nu är han på väg upp till sthlm och jag väntar på att han ska höra av sig att han är uppe så jag kan gå till sängen.. Jobbar i morgon och på onsdag på grafiska, lite extra i kassan :)

Det var lite om helgen, hoppas ni andra haft de bra oxå!!
/M


Påskhelg

Haft en hel eftermiddag på stan med Maddiie.. Vi började med att testa de nya fiket på stan, genom att beställa in vasin tacotallrik, åh fy sjutton va stark den var. Men de var gott:) Vi tog en sväng till bibblan för att kolla gamla foton över staden då vi kommit in på de samtalsämnet under lunchen.. Avslutade på donken med varsin vaniljglass, de är ju vårkänslor i luften :)

Magen växer på i lagom takt, konstigt nog har ja inte gått upp vidare i vikt, skönt för de. Gick upp 4kg först men nu har ja gått ner 1kg. Hoppas på att de inte blir överdrivet mycket mot slutet, skulle vara skönt om man kunde gå ner dem efter förlossningen så man kan återfå figuren, ska jobba ner den till min målvikt efter de, ja SKA lyckas :)

*Hmm.. hur kan en människa som bor så långt ifrån en irritera en genom att bara skriva några sketna rader. Rader som inte stämmer ett dugg, som personen inte vet ett dugg om. Kanske borde vakna upp och inse fakta. Jag skriver inga namn för jag tycker att de är upp till personen i fråga att förstå. Det finns inte plats i mitt liv för någon som snackar en massa skit om en när man inte hör. Ja må kanske vara långsint när de kommer till vissa saker men då finns de en god anledning till att vara det.*

Nu är i allafall älsklingen min på väg hem från Sthlm med tåget. Han lär vara hemma om en halvtimme om allt stämmer. Våran lilla trummis lever livet och sparkar och har sig. Hoppas att de i linköping snabbar på lite med vad som kommer att hända så att min älskling kommer befinna sig hemma om veckorna oxå. Vill inte att han ska missa allt i graviditeten, de händer så mycket som ja vill att han ska få uppleva, de är nya underbara upplevelser hela tiden. Behöver ha mer värme nu så ja slipper täckjacksvästen, de börjar bli svårt att få igen den.

Blev oxå mycket glad i morsche när jag kom upp och fick se ett kuvert från Alfa-kassan och de var en utbetalning med pengar från jan-feb-mars :) De pengarna satt väl till hands, redan över hälften är insatta på sparande till i sommar när man ska köpa vagn :) Kommer få aktivitetsstöd från och med nu oxå, runt 3000 i månaden :) de är inte illa, de börja bli bra nu, äntligen kan vi börja spara, de har vi inte kunnat göra sen ja senast jobbade.

Oj de blev ganska mycket i dag, hoppas ni som läser orkar läsa allt :) hehe...
Ha en trevlig påsk nu om ja inte hinner skriva mer innan...
/M

RSS 2.0