J*vla skit dag

Allt har bara skitit sig totalt i dag, började på jobbet i dag med att lilla jag råkar lägga bilagorna åt fel håll, vilket resulterar i att vi får slita plast och göra om. Senare när jag står och tar emot tidningsbuntarna så tar plasten slut och de kommer ut tidningar utan plast, ingen hade lagt märke till att den tog slut, så då tog de ett tag att sätta din den nya plasten i maskinen och få allt att flyta på. Sen avslutade vi arbetsdagen med att maskinen spydde ut dåligt plastade tidningar, då gav vi upp åh lämnade de till nästa arbetslag.

Hade sedan tänkt tanka bilen för lampan lyser, men på väg över stan kom ja på att tankkortet låg hemma. Så då beslöt jag mig för att tanka i morgon i stället. Svänger in på gatan åh ser en person ja helst sluppit sett, tänker ställa in bilen då ja inte ska ut nått mer i dag, just när ja ska svänga in på gården så står de en grävmaskin i vägen så de blev att ställa sig på gatan.

Nu sitter jag nerkrupen under en filt och ska precis till att titta på Las Vegas.. De är nog bland de bättre serier som går på tv...

Ne nu hoppas jag på en bättre dag i morgon, då kommer älsklingen hem oxå <3
Ha de gött världen..!

RSS 2.0