Pratglada pensionerernas dag

I dag har de verkligen varit de pratsjuka pensionerernas dag, Vet inte hur många som stått kvar i butiken och pratat med mig. Jätte trevligt, man blir så glad av trevliga och glada människor. Om ändå alla som handlar kan vara lika glada och trevliga. Men min dag är förgyld av alla goa pensionerer.

Man får veta mycket och lära sig en del av de som stannar och pratar, den första pratade om barnbarnsbarn och hur man kan spara pengar, 10kr om dagen blir 3650kr på ett år, och på tio år har man då samlat 36 500kr, de kan vem som hellst göra, de är inte en stor summa som man lägger undan heller. Kloka de är va de är =)

Den andra som kom vi pratade om ombyggnationen uppe vid laggarhultsområdet, och lite om flyttarna som kommer bli av här mitt i stan. Att bokia kommer få ny lokal, andra butiker ska in i samma byggnad och att H&M ska komma till stan...

Sen har de kommit många fler som har varit pratsugna och alla är de pensionerer. Denna dag har varit väldigt bra, man blir på så bra humör... 

Får se vad som händer i kväll, ja ska hämta mina partylight ljus hos min faster nu efter jobbet. De hade kommit för nån vecka sen så nu har ja pengar så nu ska ja hämta dem. Kommer de lukta gott hemma hos oss. Ska få bort den hemska lukten ur badrummet som satt sig, innan vi stoppade igen avloppet där tvättmaskinen ska sitta. Men efter i kväll kommer de lukta gott =)

Ha en fortsatt trevlig dag i solskenet för de ska ja ha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0