Tiden...

Då var de fredag igen och jag är hemma med syrran som har feber. I stället för att mamma el. pappa ska behöva vara hemma från jobbet så kan ju jag lika gärna vara här nere jag som ändå är ledig. Men hon har sovi sen klockan elva nu så här sitter jag åh vet inte vad ja ska göra riktigt. Kollar lite vad de finns för jobb om man ska försöka fixa nått fast, lite jobbigt att ha tre st timm arbeten.

Var på banken i går och tog ett lån, så nu här nån dag ska vi åka och köpa bilen som vi hittat. En audi A4 1.8 turbo kombi. så snart kommer vi ha två bilar, varav volvon ska ställas av ett tag så man kan renovera upp den igen.

Snart så flyttar man oxå, ska bli så skönt att slippa höra grannen ovanför 24 timmar om dygnet. Lite störande är de, ingen lugn och ro när man är hemma. Men de ska bli så skönt när vi flyttar, balkong och trea, kan man ha ett datarum. Är så trött på att allt ska stå på varandra.

Saknar mina gamla vänner. Vi som hade så kul under gymnasietiden. Träffade Mysan förra veckan så kul att äntigen träffa dig igen, var ju ett tag sen sist. Men de får de bli ändring på =) Lite svårt eftersom att vi jobbar olika tider båda två, de gäller att passa in rätt =) Saknar er alla...

Ska börja träna på friskis så fort som min förkylning är borta. Nu gäller de att komma iform till sommaren, jag har mina mål. Och nu ska de äntligen funka, målen ska nås... =)
 
Ne nu ska man väl göra nånting innan ja sitter här åh fastnar... ;P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0