Jobbfredag...

Då var de ett tag sen man skrev och mycket har hänt... Har hunnit varit sjuk, legat i feber och haft luftrörskatarr... Så i dag var sista dagen man tog pencilinet så nästa vecka ska man börja träna. Skulle gjort de redan efter nyår men så blev man då sjuk.

Står nu på bokia och jobbar, det är väldigt lugnt här, kommer lite folk då och då men mer är de inte, ganska skönt för då hinner man med annat oxå.

Har börjat packa lite smått hemma nu de är ju bra två veckor kvar nu sen flyttar vi vecka 8. Ska bli så himla skönt... Slippa allt som har med hemgårn att göra, grannen håller på 24 timmar om dygnet så man blir ganska så trött. Skönt för Nelly oxå att få större yta att springa på, åh sen får man ju balkong oxå, så skönt...

Har bokat tid för nagelföstärkning den 3 mars. Så då kanske naglarna kan bli lite finare och hålla längre. Men innan dess så ska man hinna jobba lite mer och flytta och sist i februari men inte minst ska jag, Chrille och svärfar upp till stockholm på Judas Preast =) ska bli grymt kul, han har ju sån röst, helt otrolig människa..

Nä ha de bra för de ska ja =)

Tiden...

Då var de fredag igen och jag är hemma med syrran som har feber. I stället för att mamma el. pappa ska behöva vara hemma från jobbet så kan ju jag lika gärna vara här nere jag som ändå är ledig. Men hon har sovi sen klockan elva nu så här sitter jag åh vet inte vad ja ska göra riktigt. Kollar lite vad de finns för jobb om man ska försöka fixa nått fast, lite jobbigt att ha tre st timm arbeten.

Var på banken i går och tog ett lån, så nu här nån dag ska vi åka och köpa bilen som vi hittat. En audi A4 1.8 turbo kombi. så snart kommer vi ha två bilar, varav volvon ska ställas av ett tag så man kan renovera upp den igen.

Snart så flyttar man oxå, ska bli så skönt att slippa höra grannen ovanför 24 timmar om dygnet. Lite störande är de, ingen lugn och ro när man är hemma. Men de ska bli så skönt när vi flyttar, balkong och trea, kan man ha ett datarum. Är så trött på att allt ska stå på varandra.

Saknar mina gamla vänner. Vi som hade så kul under gymnasietiden. Träffade Mysan förra veckan så kul att äntigen träffa dig igen, var ju ett tag sen sist. Men de får de bli ändring på =) Lite svårt eftersom att vi jobbar olika tider båda två, de gäller att passa in rätt =) Saknar er alla...

Ska börja träna på friskis så fort som min förkylning är borta. Nu gäller de att komma iform till sommaren, jag har mina mål. Och nu ska de äntligen funka, målen ska nås... =)
 
Ne nu ska man väl göra nånting innan ja sitter här åh fastnar... ;P


Happy New Year


Då har man firat in ett nytt år oxå, tiden går för jäkla fort.
Detta året har man hunnit med en hel del. Jag har...
 • Sålt min golf.
 • Älsklingen och jag köpte en volvo 850T5
 • Älsklingen och jag flyttade ihop i vår 2:a
 • Hunnit med att fylla 21.
 • Varit på semester tillsammans med älsklingen på 3 olika ställen på mindre än en vecka.
 • Sett Iron Maiden på Ullevi i Göteborg.
 • Firat 2 år tillsammans och 1 ½ år förlovade, snart 2.
 • Tagit Examen på Hluxa som Hälsoutvecklare
 • Fått jobb som spaterapeft på Sandvik Spa.
 • Färjat underhåret blont
 • Tattuerat mig
De var väl lite av vad som hänt under året som varit. I de stora hela har året varit väldigt bra. Visst har de funnits incidenter som hänt, men antingen tar man itu med det el låter de vara. De mesta har man löst i allafall. Nu har man ett nytt år att se fram emot med en massa nya möjligheter.


Gott Nytt År Allesammans!

RSS 2.0