Flytten

Igår gick flytten från hemgårn till den nya lägenheten på Norr... Började dagen med att lämna ner Nelly till mamma och syrran sen började jag, älsklingen och svärfar att flytta saker till köket. Plockade upp allt i skåp och hyllor så att de skulle vara klart innan allt annat kom.

Fick hjälp av kim och Werre som kom med en skåpbil, svärmor, Erik och Becca som kom med släpkärra och pappa som kom med lastbil. Men fy fan va saker vi har och så länge har vi ju inte bott tillsammans men ja är glad för att vi flyttat till en trea =) Det var inte bara vi som tyckte att vi hade saker utan alla som hjälpte oss oxå.. Tack så mycket allesammans, ni är guld värda. Belöning kommer! =)

Idag har jag börjat fått i ordning lite i allafall, hämtat lite från gamla lägenheten, lite kvar som vi tar i kväll.. Som blommor och dyligt... Ska väl försöka få i ordning någorlunda till i helgen. Ska städa ur den gamla då så man vill ju helst bli klar i den nya.

Men äntligen är man borta från hemgårn, skönt som fan. Somnade som en klubbad säl i natt, inte ett ljud hörde man. Inte några störande grannar och ingen trafik utanför som dånade. Det var lugnt och tyst, så jäkla skönt. Nu lär de inte bli nån flytt på ett bra tag, de får bli när man sen flyttar till hus och de blir inte än på några år fast att man skulle vilja de!!

Sitter nu och tar de lite lugnt framför tvn med Nelly springandes och leker... Får se om Mamma och syrran kommer förbi sen och kanske svärmor... Återstår att se men nu ska ja sitta och njuta ett tag av lugnet. Kommer med uppdateringar inom kort... ha de!

RSS 2.0