Snart nytt år men innan dess....

Nu har de varit några spännande dagar.. Julafton var underbar, vi började dagen med skinkmacka och julklappsutdelning. Vi fick ett nytt knivsett med japanska knivar, vanliga dricksglas, shotglas med kanna till och en massagegrej.

Sedan bar de av hem till mamma och pappa, Nelly var så klart med ner de är ju jul, då kan hon ju inte vara hemma ensam. Vi började med glögg till Kalle som bara måste ses... Sedan blev de julmat, en massa gott... Efter de blev de julklappsutdelning igen, en massa fina saker fick vi... <3 Senare under kvällen blev de wii sports, bowling och golf, pappa och jag somnade nästan i varsin del av soffan medan de andra spelade ;P hehe..

Juldagen var vi i Bie hos Göran och Anne, började med julmat, mumsigt... Annes köttbullar är gudomliga =) Sedan blev de julklappsutdelning igen, fick en massa fina saker där med, jag är helt frälst i min riskudde som ja fick, den värmer bra... Åh älsklingen är mest glad över sin Brynäs tröja... Han och Svärfar satt med varsin på sig i soffan på varsin sida om mig, snacka om att de kliade på kroppen... Se vad en Färjestadare får stå ut med ;P hehe...

Sen julhelgen avslutades har vi hunnit vara i Norrköping och reashoppat, hittade en vårjacka för 300:- tyckte ja var helt okey köp, sen hittade ja tre linnen, såna kan ja behöva, mina börjar bli dåliga. Köpte en Ninja turtles box åt chrille med 7st filmer, varav varje är på en timme... Har han nått att göra i sthlm =)

Idag har vi varit hos Carola och Rickard i Köping och fikat i kylan.. Att de ska ha så kallt hos sig förstår ja inte.. de var -23 grader utomhus där, åh kylan gick tyvärr in hos dem.. Så vi satt vid brasan där var de riktigt skönt...  De är helt underbara människor <3

Nu sitter vi hemma och myser framför tvn under ett par filtar... Nu ska ja återgå till mysandet, ha de gött...

Gott Nytt År =)


Strålande jul

Då var de dagen innan jul och vi är nyss hemkomna från Bie där vi har klätt julgranen tillsammans och ätit skinkmacka och köttbullar.. Mumsigt :) De har en jäkla massa kulor må ja säga, granen är full av dem.. Men fint blev de :)

I morgon blir de färd till Sköldinge och julfirande under förmiddagen, sedan bär de av hem och hämta Nelly för att sedan ska åka ner till mina föräldrar för att fira med dem och andra släckten :) ska bli myseigt de ser ja fram emot..

På juldagen blir de att fira hos Svärfar och Anne :) trevligt ska de bli hela helgen..

Nu sitter man och tittar på barnaskrik och jäkelskap, riktigt bra, diggar Dag Otto starkt.. Han är bevbäae, dä ni ;P

God Jul på er!!

RSS 2.0