Helt skönt slut i kroppen..

Vaknade ganska sent i dag, elva kom ja upp ur sängen. Ganska skönt ändå.. Jobbade ju till halv elva i går kväll... Så jag tog en liten frukost innan ja gav mig ut och sprang spåret här på norr. Hade ja vetat att de var ett killerspår för nån som inte sprungit på länge så hade ja inte valt de. Dessa nedrans backar, helt slut men ändå väldigt skönt. så nu har man duschat, gjort sig i ordning och fixat maten tills i kväll.. Ska snart och jobba börjar om 30 minuter så de är snart dags att röra sig.

Började i går på grafiska och ska i allafall jobba veckan ut, sen får man se. Har fått papprena så ja kan skicka in dem till ett annat jobb se om man får nått positivt svar.

Tycker inte om att lämna kissen, hon är så go... Så helt sjukt kelig =) Saknar min älskling som är i sthlm och jobbar, började i måndags så nu träffas vi bara under helgerna, lite trist men vi klarar detta, bara ja får ett jobb så ja slipper sitta hemma ensam om kvällarna. Så kvälls och nattjobb är perfekt =)

Ne nu måste ja röra mig för att komma i tid till jobet =) Ha de gött..

Bla kålmården..

Igår var man då på Kålmården tillsammans med älsklingen, mamma och lillsyrran. Var riktigt kul, även om de kom regnskurar titt som tätt... Man såg en massa djur som man annars inte brukar kunna se för att de är för varmt. Så de var riktigt kul =)

I dag ska man ner till Norrköping igen för att byta volvo 264 mot en volvo PV =) Ska bli skönt att få en fungerande bil som man kan piffa upp... Behöver svetsa reservhjulsbaljan och sedan lacka om den, men de kan man ju faktist göra =)

Har sökt ett nytt jobb som ja hoppas på att få, vill inte jobba helger nu när chrille börjar jobba i sthlm och bara kommer hem helger. Så de skulle vara skönt att ha ett veckoarbete. Då hamnar man i Bie och Julita, en bit att åka men de är lugnt, så långt är de ju faktist inte...

*Jag vill bara passa på att påpeka att de är inte kul att höra saker bakvägen från kompisar vad som sägs. Jag skiter fullständigt i andras problem om de inte vill prata om de med mig då kan ja lyssna, de gör mig inget. Jag tycker de är synd att de har blivit så här, men som sagt de är inte kul att höra saker från andra. Tycker de är bättre att man tar de personligt då. Jag vet inte vad som egentligen gått snett... Hoppas på en försoning nån gång..*


vidare på semester

Förlåt... Nu var de länge sen man skrev.. Jag som var så duktig på att skriva ett tag... Men nu var de dags igen.

Andra veckan på semestern så åkte vi upp till Rättvik på classic car week, jag och älsklingen tältade i Tellberg, jätte mysig camping några km från själva Rättvik... Svärfar och Anne hyrde en stuga i Leksand. Det var en avkopplande vecka. Skönt att komma bort från allt här i stan. Åka Camaro och titta på fina raggarbilar. Det var väl en 10 000 raggarbilar och ca: 70 000 människor i den lilla staden/samhället... Och de må ja säga de var mycket folk... Mindre kul är de då att sitta i bilkö i 45 min för att åka 2km, för att parkera bilen utanför stan... Hehe... men kul hade vi.

Resten av semestern har man rent av sagt haft semester, slappat, träffat vänner och umgåts med familjerna. Vi är nu inne på våran tredje vecka och har en kvar tillsammans, sen ska älsklingen börja sitt nya jobb och ligger borta i veckorna, mindre kul, men de blir mer i kassan ett tag. Vi ses ju  i helgerna, jag ska försöka hitta ett veckojobb så ja slipper jobba helger när han kommer hem, då lär de bli illa... När man aldrig ses, så ska de inte vara... Men de blir nog bra...

Var på skänninge marknad med älsklingen, mamma och min faster i onsdags, varmt var de men de var kul, massor att titta på. Blev lite man köpte oxå men inget onödigt...  En klänning åt mig, och sedan ett par arbetsskor och tyg som ja ska sy lite av. Present åt syrran som fyller 13 på söndag =) Och sen hittade chrille så han ska göra eget snus och en tjocktröja från militären...

Nu har man varit ute i solen och på sjön i två dagar, vädret är ju kanon, 27 grader från morgon till kväll.. så lite färg får man på kroppen... Blir nog sjön i morgon oxå, sen blir de kalas och på måndag har vi lovat att åka och bada med syran och Evert =) Ska bli kul de =)

Ne nu ska vi väl laga i ordning någon mat... Börjar bli lite småsugen nu efter en varm dag...
Ha de bra, för de ska ja =) hej!!

RSS 2.0