Dagens uppdatering...

Uppdatera lite kanske, sist jag skrev så skrev jag om att jag skulle söka nytt jobb. Det gjorde jag oxå och fick jobbet, så nu är jag bland annat massage terapeft. Ska få lära mig ler och alg inpackning nu nån dag antingen denna vecka eller nästa. Riktigt kul...

Men denna vecka har jag fått hoppa in extra på Bokia, folk som är på semester. Så de är i allafall en inkomst tills jag kommer igång ute på Sandvik spa. Dessutom så ringde de från grafiska i början på veckan undrade om jag kunde hoppa in där i veckan pga sjukdom där nere.

Men i dag har man varit hemma, skulle till sjukhuset, trodde de skulle ta längre tid men vi hade missuppfattat varandra så de blev bara undersökning. Väntar nu på en ny tid.

Så i dag har man haft en mysdag med älsklingen och nelly. Älsklingen är genomförkyld så han har varit hemma i dag. Skönt att vi var hemma samtidgt nån dag förutom på helgerna. Snart börjar jag ju jobba helg så man får ta vara på de man får just nu.

Lånar mina föräldrars tvättmaskin just nu, hade inget att ta på sig. De är den senaste månadens sängkläder, handdukar, dukar m.m. 

Sitter nu och tittar på vår lilla Nelly sm sover så gott på älsklingens bröst. Om man vore så liten så man fick plats överallt, skulle inte vara illa. =) hehe...

Ne nu ska man lägga sig framför tv:n och titta på nått bra hoppas jag! Ha de bra!!

RSS 2.0