Mycket på lite tid...

Denna helg har gått fort, i fredags så gick vi med Madde ut en sväng på krogen, den blev inte långvarig eftersom att chrille skulle upp åh jobba lördag. Drack en drink de räckte, inte speciellt gott att dricka längre, kan hllre spara pengarna och göra nått kul i stället.

Lördag, chrille jobbade till fem, skulle ut åh köra cross med Sajko och Tony men hann inte med de eftersom att han slutade så sent. Käkade med Tony innan vi följde med till Jonas en sväng... Tog en sväng förbi Grändel där Madde, Jenny och folk var, snackade lite innan man åkte hem åh kramade kudden.

Söndag, i dag =) Åkte till Chrilles mormor som vi inte träffat på hur länge som hellst, insåg båda två hur mycket vi saknat henne. Lovade att komma snart igen, bara inte jag jobbar alla helger så. Träffade sajko och Tony när de tvättade crossarna och tony hjälpte oss med ena motorkudden. Ska fixa de på fredag mer.

Helgen var alltså sammanfattningsvis väldigt bra, föruo att den var väldigt kort med älsklingen! Vi får ta igen de när vi kan, den helgen vi båda inte jobbar... Älskar min christopher mest av allt <3<3<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0