Mycket på lite tid...

Denna helg har gått fort, i fredags så gick vi med Madde ut en sväng på krogen, den blev inte långvarig eftersom att chrille skulle upp åh jobba lördag. Drack en drink de räckte, inte speciellt gott att dricka längre, kan hllre spara pengarna och göra nått kul i stället.

Lördag, chrille jobbade till fem, skulle ut åh köra cross med Sajko och Tony men hann inte med de eftersom att han slutade så sent. Käkade med Tony innan vi följde med till Jonas en sväng... Tog en sväng förbi Grändel där Madde, Jenny och folk var, snackade lite innan man åkte hem åh kramade kudden.

Söndag, i dag =) Åkte till Chrilles mormor som vi inte träffat på hur länge som hellst, insåg båda två hur mycket vi saknat henne. Lovade att komma snart igen, bara inte jag jobbar alla helger så. Träffade sajko och Tony när de tvättade crossarna och tony hjälpte oss med ena motorkudden. Ska fixa de på fredag mer.

Helgen var alltså sammanfattningsvis väldigt bra, föruo att den var väldigt kort med älsklingen! Vi får ta igen de när vi kan, den helgen vi båda inte jobbar... Älskar min christopher mest av allt <3<3<3

Saknad...

Det är söndag och killen och jag tog en rejäl sovmorgon, vaknade halv ett av att Kim ringde att de skulle komma över på en film och fika. Det var bara att gå upp. Tittade mig i spegeln och insåg att duschen var nästa steg, hade en rejäl morgonfrilla..

Åkte ner till mina föräldrar, fikade och killen  tvättade bilen medan jag och mamma gick en sväng. Bla med blommor till morors grav, hon skulle fyllt 78 i morgon. När mamma hämtade vatten till vasen stod jag där vid graven och tänkte. Insåg då hur mycket jag saknar henne. Det är 15 år sedan men jag saknar henne så grymt mycket. Inte nog med det är de svårt att skriva just nu för känslrna.


Grattis mormor <3


Fredagför kväll fram TV,n...

Nelly...

Lillkissen när hon somnat på soffkanten, fick stötta upp henne lite när hon höll på att halka ner. Tösen blir 15 veckor nu på måndag som kommer. Hon är så söt så, min lilla sötnos. Det ända är att hon ä en liten terrorist på kvällarna när man ska sova.

I dag har man träffat Maddie, Werra, Emelie, Burrén, Kevin och Älsklingen över en lunch/fika. Mycket trevligt... Han är så söt den lilla Kevin på snart en vecka =)

Var hemma hos mina föräldrar åh hjälpte mamma med sin nya symaskin. Teckniska jag hjälpte min mindre teckniska mamma =) hehe... Mobbar henne för att jag löste de så snabbt. Hehe... Kul var de =)

Har nyss ätit lite, Chrilles lillasyster är på besök över natten så vi tittar på transformers... jag såg den tidigare under dagen så jag är inte så road av den nu. Pysslar med annat medan de ser filmen.

I morgon fyller pappsen 51, ska med dem ut och fixa saker på stan innan alla kommer och firar honom på eftermiddagen. Chrille jobbar så man får hitta på saker så gott de går.

Var på sandvik spa i onsdags och lärde mig ler/alginpackning och boddyscrubb med ansiktsmassage. så nu ska man öva på familj i helgen för att sedan höra av mig dit i början på nästa vecka för att sedan få börja jobba. =) Längar för fullt på att få börja, blir tokig av att gå hemma som jag gjort i snart två veckor efter operationen.

Ne vad ska man nu hitta på.... Ha en trevlig kväll alla som läser..!

Nercabbad C70...

Snygga vi är på vår rundtur i Norrköping i sätet på en nedcabbad C70. Tillsammans med Sajko och Erik. Vi tre snyggingar fick klämma ihop oss i baksätet. Åh de må ja säga C70 cabb har inte sta baksäten.. Hehe... Men kul hade vi den kvällen. Bäst hade nog jag det i mitten, i skydd av framrutan och värmen strömmande rakt emot mig. Stackarna bredvid mig ser lite frusna ut. Kallt om snoken sa de =) hehe...

 
Madde, jag och älsklingen =)

RSS 2.0