Min dag idag...

Sitter här i ett bombnedslag av en massa kartonger och saker utspridda runt om. Orkar inte göra någonting åt saken i allafall, de får se ut så här, snartska ju allting ner i kartoner i allafall... Det är ju inte mångaveckor kvar nu tills vi flyttar. De ska bli både kul, roligt, ledsamt på samma gång! Komemr ju så klart sakna familjen de är ju ett stort steg man tar, men de ska bli skönt att äntligen flytta ihop med älakligen och göra i ordning det som vi vill ha det.

Inte nog med att man har mycket med packningen och flytten så ska man ha lia (praktik) samtidigt, de är ju en hel del man ska tänka på då... Ett helt upplägg ska man göra, genomföra det och sedan skriva den förbaskade rapporten. Men den måste göras om man ska ha chansen att få stpendiet (inte för att jag tror det) men i allafall 15.000 kan man göra mycket bra saker med.

Sitter åh väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, övertid så de till duganu i två veckor framåt. På kronfågel så jag hoppas han får en saftig lön, de är han värd. Men de är inte kul att inte få hem honom fören klockan nio på kvällarna,han kommer vara jätte trött, så inget mys på ett tag... Älskar dig min fästman <3<3<3

image34image35

Denna fina dag!

124772-33
Jag och älsklingen nyårsafton hos Emelie och Chrisse..! Alltid posera el vad *ler*

Mycket har hänt det är redan mars, flyttar ihop med älsklingen den 1 april, en tvåa uppe i hemgården, ska bli så underbart att äntligen flytta ihop. Men mycket jobb är det att packa. + att mina föräldrar river badrum och ska göra helt om. Så de är inte bara massa kartoner här i huset utan massa hantverkare och så. I dag är jag hemma för att de är en elektriker här. Nästa vecka kommer nog de killarna som ska kakla i badrummet, då åker jag nog på att vara hemma igen.

I kväll är det rockafton på statt, ska bli riktigt kul. Ska dit med Älsklingen, min pappa och svärfar. sen kommer alla vänner vara där åh säkerligen halva stan. Kommer nog bli ett jäkla röj. hehe...

På söndag nu åker vi ner till Linköping,  Emelie och Chrisse ska åka med oss ner, ska shoppa loss framför allt på biltema och på IKEA. Sen får man se vad de blir efter det. En heldag i linköping i allafall.. lär nog komma hem med lite påsar.

Ne nu ska jag försöka få någonting i magen, börjar blli hungrig åt frukost kl nio i morsche.. hej på er!!

RSS 2.0