Äkta vänner...

Sitter här och funderar lite, kommer fram till saker och ting. Man brukar ju säga att vänner kommer och går och ja tror f*n att de stämmer. Tycker att en vännskap på tre år ska ha någon betydelse men tydligen inte. Men ja struntar i de, har vänner nu som betyder guld för mig.

Vänner är som änglar, även om de inte alltid är hos en så vakar de ändå över en. Det spelar ingen roll vart man bor , äkta vänner finns alltid för varandra.

Men jag har ju allafall den som betyder mest för mig och de är min älskade fästman. Du är mitt allt <3 Ingenting har kännts så rätt som de gör med dig. <3Christopher Persson<3
Julen 2008

Då har man hunnit att fira jul på fyra olika ställen på två dagar... Började julaftonen med att äta julfrukost ute i sköldinge hos chrilles mamma med familj. Skippade gröten, den är till för tomten =) delade ut julklappar och hade de trevligt. Fick ett par jätte fina svarta ljusstakar i glas, ser ut som vinglas.

Blev sen hämtade av pappa vid ett tiden för att åka ner och fira jul med min familj.. Lillkissen var oxå med, jätte duktig var hon rörde inte granen en ända gång bara luktade lite i början. Släckten kom och vi tittade på kalle "tradition" sen var de julmiddag och alla blev mätta och  belåtna. Sedan blev de julklappsutdelning, fick massa fina saker, men en sak som betyder mest är att  jag fick mormors gamla matberedare, den är inte använd på flera år. Jätte lycklig =)
Kvällen fortsatte med nintendo wii, hela släckten bowlade... Höll på i ca 3.4 timmar, nelly somnade första gången vid åtta tiden då hade hon hållt i gång sen ett på dagen. Superkissen..

Dagen firade vi först i bie hos chrilles pappa och anne, åt jätte god mat och delade ut julklappar, fick en massa fina saker där med. Slutade med att vi satt och tittade på judas preast som vi ska åh se på i februari =) Riktigt trevligt hade vi...

Avslutade kvällen hos min moster och morbror, kusin med kille.. Trevligt trevligt, kom lagon till fikat och sedan blev de julklappsutdelning... Fick en jätte mysig röd tröja i nått liknande fleasmaterial.

Har i allafall haft en helt underbar julhelg, man kan inte ha de bättre, älskar min underbara fästman och våra underbara familjer... Hoppas alla haft en lika fin jul som jag har haft... God fortsättning till alla....

  

Sammanfattning...

Livet är inte alltid enkelt... men ibland är de de!
Det beror bara på hur man hanterar det....

Vi är redan i mitten av december och snart är året slut.
Ska man avlägga ett nyårslöfte?
Eller är dessa bara till för att brytas?!
Man har en vecka ungefär på att bestämma sig!

Ingen julstämning är det  och det är bara två dagar kvar innan det är julafton.
Kommer de komma nån snö el kommer de bli som förra året.
Grön jul?!
Hur känns det, man kanske får vänja sig vid det, vem vet!

Hur som hellst snö eller inte så har man underbara familjer att dela den med.
Så spelar det egentligen någon roll?

Inför nästa år.. kommer jobben komma tillbaka?
Skulle vilja ha ett normalt jobb, med fasta tider och dagar.
Går det att ordna el ska man leva på hoppet.

Året som varit har de skett mycket på.
Jag sålde min bil och vi köpte en tillsammans jag och chrille.
Vi flyttade ihop i vår första lägenhet.
Vi var på semester på tre olika ställen på mindre än en vecka.
Vi har fått mycket nya vänner och kontakter.
Vi har skrivit kontrakt på ny lägenhet.
Firat 2 år tillsammans.
Och snart 2 års förlovning tillsammans.
Vi firar jul tillsammans med alla famlijer.
Vi firar in de nya året tillsammans!

Älskar min underbara fästman mest av allt, du är de bästa som hänt mig.
<3Christopher<3

Älskar mina underbara vänner! Tack för att ni finns.
Önskar er en riktigt
God Jul och Gott Nytt År!RSS 2.0