Torsdag 22/3-07

Träningsverk på hög nivå... Fotbollsträning i dag, rena konditionspasset...!!
Men kul hade vi oxå el alla hade åt mig *ler* Jag är dagens stolpskott, åh ta mig ordagrant...
Vi skulle skotta på mål, första jag gör är att träffa ribban.. På de igen bara, nästa träffar jag i högra stolpen, får tillbaka returen men sätter den i vänsta stolpen *kel* just va ja vill, men ja roade ju laget i allafall..
Jag bjuder på de =)

I morgon kommer älsklingen min hem *äntligen* då har vi en hel helg för oss själva.. el ja nästan... Sen kommer vi vara utan varandra i två veckor *jobbigt* Älskar dig mest av allt min älskade fästman <3


image14 Älsklingen åh sina vapen! 

 
      Jag vill ha den----->        image15


Ne nu börjar de bli lite segt att vara vaken, ska nog gå upp åh lägga mig och krama kudden, älsklingen är ju inte hemma så honom kan ja inte krama... Men i morgon kväll =) God natt världen!

Sommarkul med flickorna!

124772-10                          124772-11
Sitter här och tänker på när vi var hemma på vår alltan och åt mat och hade väldigt mycket i glasen =) det var underbart då när vi träffades och hade kul... Åh Teres kanske inte behöver ta slut på en baylis flaska nästa gång vi ses *hehe* Men de var kul, sitter här och tänker på alla minnen man har! Detta får vi göra om i sommar, för de är inte ofta vi träffas nu för tiden, de är på krogen.. Det måste de bli ändring på tjejer =) Saknar er!

Till min älskling!!

124772-12
Jag saknar dig som bara den när du inte är hemma, får hoppas att dessa veckor går fort nu så du kommer hem på heltid nån gång! Det är så tomt utan dig vart man än går och vad man än gör! Du är mitt allt älskling det kan ingen ändra på!! NÅGONSIN...
image13 
Tänker på dig jämt de är du och jag för alltid älsklingen min! <3


Så är de!

Saker har hänt... Denna vecka har älsklngen varit hemma.. så himla underbart , saknar honom så när han inte är hemma... Det kanske inte syns på mig men de känns!!

I tisdags träffade jag Johanna, vi satt ute i solen på stan och pratade gamla minnen från skolan.. Bilresor, mc driver, stora vattenpölar och skämmiga tillfällen =) hehe... det var kul bruden!!

I onsdags åkte vi ut till Aspen, bara älsklingen och jag ute på en klippa.. Låg åh fikade och bara myste, helt underbart att få ha dig för mig själv, de får ja ofta men detta var speciellt <3 Älskar dig!

I fredags åt man lunch med Johanna på sultan... Riktigt trevligt hade vi.. Mycket att prata om, de får inte dröja lika länge innan vi hittar på nått igen!

Sen på kvällen när man stod och fönade håret, åh förberedde sig på en hemma kväll med familjen framför tv:n så dyker älsklingen upp på trappan, efter mindre än ett dygn i lumpen så står han utanför dörren.. helt underbart att få ha honom hemma en hel helg till... Då blir veckan i lumpen inte lika lång som vanligt... Vi åkte till Krill som fylde år åh sen hem för att titta på ailien men somnade efter 40 minuter in på filmen...

På lördagen jobbade man till tre sen åkte man men älsklingen och familjen till badhuset, de var bokat för grafiker, vi var en max 30 pers där inne helt underbart sönt och mysigt...

Saknar dig Älsklingen min!! Massa kysar (L)

Så underbart...

image9

27/1-07 Förlovning Christopher och Madeleine


Ja mycket har hänt som sagt, jag och Chrille har förlovat oss, de gick snabbt men allt känndes så himla rätt, du är den ända för mig älskling! Finns ingen som kan få mig så lycklig som du kan!! <3 Du är mitt allt, mitt liv, min framtid, min evighet... Det är du och jag älskling!!

I dag var man med familjen i linköping och norrköping och shoppade, spenderade en massa pengar, vilket jag är väldigt bra på.. hehe.. skulle bara ha en sak när jag åkte ner och de var en insatts till garderoben men kom hem med mycket mer.. men så kan de vara, sån är jag =)

I morgon ska man ner till norrköping igen och fira lilla Hannes på sin 2  års dag =) och sen ge en liten present till lilla Hanna som kommit till världen =) Så de ska bli kul, mycket bilåkande fram och tillbaka barta vilket inte är så kul...

Så ska man fixa inför LIAn oxå =P så de kommer ut på måndag... Men de är skönt på måndag är manledig så då kan ja sova länge och bara ha de bra, ska inte göre ett dugg...

Älskar min Stoffe över allt annat (L) kyssar i miljoner

RSS 2.0