1 steg närmare

Då var man igång, 1års utmsning/förändring. Gick med i en grupp på fb som olga rönnberg har startat för att hjälpa tjejer/kvinnor att nå sina mål (va de nu kan vara) genom att vägleda inom träning, kost och mental hälsa. Den startade i måndags den 9/1 och kommer pågå till den 31/12. Hur de kommer se ut då de avgör man själv, hon ger verktygen för att kunna lyckas och man själv får se till att hitta (sitt) sätt att uppnå sina mål.


Så de första dagarna har handlat om mental hälsa och hur man ser sig själv nu och hur man kommer se sig själv när man lyckas. Väldigt nyttigt då man ser sig själv på ett annat sätt.. 

Jag själv måste fokusera mer på mig själv istället för alla runt omkring mig. Låta mig ha mina stunder när jag får tänka på mig och låta mig göra de jag måste/vill för att lyckas ta mig dit jag vill vara. Självklart går alltid barnen före men ibland måste man tänka på sig själv för att kunna lägga all energi på sina barn. För att orka hänga med i deras tempo  (dit kommer ja nog aldrig) men en bit är alltid nått då barn alltid är barn med någon speciell energi.

Mitt långsiktiga mål är att komma ner till 65kg men om de tar 1 eller 2 år de får tiden utvisa. Jag har delmålet och är glad om dessa klaras utan att jag tappar fokus helt. Men nu känner jag att jag har motivationen till att lyckas och jag har folk omkring mig som peppar och kommer med goda råd (är du inte en av dem va tyst)

Så i går gjorde jag mitt första träningspass (i hemmagymmet) för i år men absolut inte de sista. Idag gör sig träningsvärken påmind, jag gör bättre matval och försöker äta mindre men mer regelbundet. Detta är svårt för mig som kan gå hemma en dag utan att känna mig hungrig. Men ja försöker, varje framsteg är en bit på väg.

Jag kommer fortfarande unna mig saker absolut, inge förbud bara ett annat tänk. Och när jag väl inser det så har jag redan kommit långt, detta är inte någon diet utan en bättre plan för ett fortsatt bra liv!

Och med de sagt over and out 😉
God natt!
/M 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0