Bebis besiktning

I onsdags var det dags, då for familjen ner till Linköping till crocus där vi träffade en doktor som gjorde ultraljud på mig och kollade dels barnets kön, om de va friskt och massa saker (noggranna saker) som inte bm säger el tar reda på.. Så de vi fick veta var att de var en frisk, livlig och envis liten kille där inne (precis som sin storebror). jag som trodde på en flicka denna gång men så vart de inte.. :) 
 
Så nu fick vi problem, måste komma på ett namn som båda tycker, hitta tapeter då de inte va den färgen vi hade tittat på innan ;) Men vi slipper köpa en massa andra kläder och leksaker.. En del nytt kommer de alltid att bli men man behöver inte köpa allt nytt..
 
Så nu kan han få komma ut ;)
 
Idag var jag och floatade, första gången på länge som ja gjorde de och de va jätte skönt (i början) lillkillen sparkade på väldigt bra när ja låg där, efter en stund började ja känna av nacken då musklerna slappnar av samt att ja då blev lite yr och illamående.. När ja väl kom till jobbet så kom huvudvärken :( och inte nog med de fick E fika besök och då ökar automatiskt ljudnivån, mindre skönt med sprängande huvudvärk. Var med och fikade sen avvek ja in i vardagsrummet, nu ex antal timmar senare har huvudvärken släppt men ja har fortfarande ont i nacken..
 
Nu ska ja kolla kolla klart på dessertmästarna och sen är det idol och efter dr, ja då är de natti natti.. Nu ska ja även njuta av salta mandlar choklad, ostbågar och light Cola.. :)
/M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0