Julen 2014

Haft en underbar jul med underbara familjen.. Började tisdagen med att göra dubbel sats knäck, vi handlade de sista, vi städade och jag färgade håret. Vid fem åkte vi över till svärföräldrarna där vi som alltid (tradition) klär julgranen, äter skinkmacka och har de trevligt. Chrille hämtade Linda vid tåget under kvällen, runt tio somnade Charlie i soffan och närmare ett for vi hem. 

Julafton, lite sovmorgon innan de blev duschning och göra sig i ordning. Klockan ett for vi in till mina föräldrar för att fira jul tillsammans med dem, syrran, farmor och faster. Började med jullunch innan jag och Jennifer gick ner i källaren och fixade till farmors julklapp, samtidigt som vi kollade Kalle ankas jul på tv. Sen blev de lite fika innan det var dags för julklappsutdelning, sonen var helt salig.. En massa fina och bra saker fick vi.. Så nu är det dags att riva i barnrummet för vi har fått så vi kan köpa tapeter och golv nu.. Lika bra att få de överstökat innan skrutt tittar ut. Vi satt åh pratade under kvällen och tittade på WS fashion show innan vi for hem vid halv tio. Kollade på film hemma, blev både malificent och turtles så Linda fick se dem..

Juldagen blev de ännu längre sovmorgon då ja tror sonen va trött oxå, fixade oss sedan för att åka över vid två till svärföräldrarna för julfirande. Började med jullunch innan det blev julklappsutdelning, även här va sonen helt salig för alla julklappar.. Kan ju säga att han badar i saker nu 😂 vi satt och pratade och hade det kul, Linda for till stan för lite festande men vi andra blev kvar. Charlie somnade vid elva och vi andra tittade på tv och småpratade fram till halv två.. 

Annandag jul så sov Charlie till halv tio, jätte skönt att sova ut när man kan 😊 blev frukost och satte igång en maskin tvätt, tog en skön dusch innan Hasse, Betty och Becca kom ut och vi bytte julklappar med varandra.. Linda åkte sen hem vid halv sju, Hasse va kvar under kvällen och de blev pizza efter all julmat vilket va jätte gott 😉 gick och la mig halv tolv men somnade inte förän framåt fyra så ca 2h sömn i natt och de märker man av nu... 😴 

Så jobb i dag fran till 21 i morgon. 37h oxh de sista på detta jobb i över ett år till, ska bli så skönt, jag ser faktiskt fram emot att få gå hemma en tid 😊 känner att ja kan behöva det 😉
/M
Charlie bus och finix under granen

Sisters ❤️


Familjen tajkon klär granen ❤️

Hobbe skriker på en sovande Charlie 


Biljardspelande annandag jul

Exalterad över att tomten kom, men lite läskigt var det..


Snyggingen min ❤️😍😘

Betty bus i fina värmevästen från oss ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0